Foto: Amanda Holmblad

Styrsö församling

Välkommen till södra skärgården! Här finns kyrkor och mötesplatser på Asperö, Donsö, Styrsö, Brännö, Köpstadsö och Vrångö.

Kontakta Styrsö församling

Medarbetares och expeditionens kontaktuppgifter.

Kyrkor & mötesplatser i Styrsö församling

Sex öar, fem kyrkor, två församlingshem och en pastorsexpedition.

Vill du veta mer om vad som händer i församlingen och Västra Frölunda pastorat?

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev här

Tips!

Här samlas allt som är aktuellt och på gång i församlingar och kyrkor i västra Göteborg. Konserter, föredrag och annat kul. Tipsen visas i alfabetisk ordning oavsett datum, så var inte rädd för att scrolla.

Konfirmation 2022/23

Konfirmationsåret blir för många ett betydelsefullt år i livet där man får lära känna sig själv, nya kompisar och kristen tro. På den här sidan finns information om konfa i Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar för alla som är födda 2008.

Ö-konfa på Styrsö 2022/23

På Styrsö får du läsa i en underbar natur nära havet. Göteborgs södra skärgård och Styrsö församling erbjuder en grupp som ses helger och till sist en sommarvecka i augusti.

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Våra telefontider är;
måndag till torsdag 9.00-12.00, 13.00-15.30
​fredag 10.00–12.00, 13.00-15.30.

OBS! Älvsborgs kyrka kommer att vara helt stängd för renovering 1 augusti - 30 november 2023. Under denna period hänvisar vi till pastoratets andra kyrkor.

E-post till pastoratet: vastrafrolunda.pastorat@svenskakyrkan.se

Tänk på att: När du mailar om en kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Postadress för alla fem församlingar + pastoratet är:
Församlingens namn eller Västra Frölunda pastorat
Frölunda kyrkogata 2
421 47 Västra Frölunda

Så behandlar vi dina personuppgifter

Så behandlar vi dina personuppgifter - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat. Därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.