Foto: Tommy Hvitfeldt

Styrsö församling

Välkommen till södra skärgården! Här finns kyrkor och mötesplatser på Asperö, Donsö, Styrsö, Brännö, Köpstadsö och Vrångö.

Styrsö församling

För uppdaterad information se kalendern här på hemsidan eller i Kyrkappen, och affischer på öarna.

Vi är rädda om varandra. Vi håller avstånd OCH är tillsammans.

Agneta Olsson

Församlingsherde Styrsö församling

Kalender för Styrsö församling

Behöver du någon att prata med?

Ensamheten kan kännas påträngande och smärtsam. Tystnaden kan nästan eka i vår tillvaro av pandemirestriktioner. Oro och ängslan över både nära och kära, men också över ekonomi och praktiska göromål, kan kännas tyngande. Då kan det vara skönt att få prata med någon, att få sätta ord på sina känslor och tankar. Kanske har du ett problem du behöver lyfta, eller så vill du bara att någon ringer och frågar hur du mår?

Vi finns här för dig. Du kan boka samtal med präst eller diakon under hela december, antingen på plats i ett stort rum där vi kan hålla goda avstånd eller via telefon. Se kontaktlistan nedan för direktkontakt, eller ring expeditionen för att komma vidare.

Stötta Act Svenska kyrkan

Kyrkovalet 2021