Foto: Thomas Elg

Västra Frölunda församling

Välkommen till Västra Frölunda kyrka och församlingshem. Under tiden kyrkan renoveras hänvisar vi till församlingssalen där gudstjänster, veckomässor samt morgon- och middagsböner firas.

Behöver du någon att prata med?

Ensamheten kan kännas påträngande och smärtsam. Tystnaden kan nästan eka i vår tillvaro av pandemirestriktioner. Oro och ängslan över både nära och kära, men också över ekonomi och praktiska göromål, kan kännas tyngande. Då kan det vara skönt att få prata med någon, att få sätta ord på sina känslor och tankar. Kanske har du ett problem du behöver lyfta, eller så vill du bara att någon ringer och frågar hur du mår?

Vi finns här för dig. Du kan boka samtal med präst eller diakon, antingen på plats i ett stort rum där vi kan hålla goda avstånd eller via telefon. Se kontaktlistan nedan för direktkontakt, eller ring expeditionen för att komma vidare.

Västra Frölunda kyrka stängd för renovering - församlingssalen gudstjänstlokal under denna tid

Västra Frölunda kyrka kommer genomgå en omfattande renovering både in- och utvändigt. Kyrkan kommer därför att vara stängd 2020-07-27 till 2021-04-30. Gudstjänster, veckomässor samt morgon- och middagsböner kommer att firas i församlingssalen.

Kontakta gärna expeditionen på 031-731 64 50 vid frågor.

Dop, konfirmation och bröllop

Begravning och att leva vidare

Kyrkovalet 2021

Du kan hjälpa: