Foto: David Beale/Unsplash

Körer i Västra Frölunda

Äntligen körstart! Vecka 40 startar vi upp körerna i Västra Frölunda församling! Frölunda kyrkokör övar på onsdagar och Frölunda Motettkör på torsdagar. Vi söker herrar!

Körer i Västra Frölunda församling

Herrar sökes

Inför den efterlängtade terminsstarten söker båda körerna nu herrar (tenor och bas). Kontakta Maria Lindqvist Renman vid intresse.

FRÖLUNDA KYRKOKÖR
Vi välkomnar både nya och gamla körsångare. Det här är en kör för dig som är nybörjare och för dig som har sjungit förut och vill fräscha upp dina sångkunskaper. Inga förkunskaper.

Övning: Onsdagar 17.30-19.30 i Västra Frölunda församlingshem.

FRÖLUNDA MOTETTKÖR
Vi välkomnar både nya och gamla körsångare. Det här är kör för dig med körvana. Vi sjunger en blandad repertoar både på gudstjänster och på konserter. Provsjungning.

Övning: Torsdagar kl.19.00-21.00.

Kontakt

Vi frågor eller för anmälan hör av dig till körledare Maria Lindqvist-Renman tel. 0737-738 988 eller maria.renman@ svenskakyrkan.se