Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Körer

Obs! Körövningarna är fortsatt inställda tills vidare på grund av Coronasmittan (uppdaterat 20-08-13). Det finns tre körer i Tynnereds församling. Vågorna, Tynnereds kyrkokör och kören Nova. Vill du vara med?

Välkommen du som vill vara delaktig med sång i församlingens gudstjänster – och samtidigt dela gemenskap med andra och utvecklas i din musikalitet.

Kören Nova

måndagar 18.30-20.00 - inställt tills vidare

Nova är en kör som sjunger pop och visa i enkla arrangemang. Nova betyder ny men är också namnet på ”en stjärna som under en period ökar i ljusstyrka”

Vi ses i Tynnereds kyrka
Kontakt: Lotten Zimmergren, organist

Vågorna

Tisdagar 18.00-19.30 inställt tills vidare

En kör för dig som längtar efter att börja sjunga i kör. Välkommen att vara med och uppleva gemenskapen och glädjen med att sjunga tillsammans. Vi är en blandad kör som sjunger på gudstjänster och andra musiktillfällen.

Vi ses i Grevegårdens kyrka.
Kontakt: Marianne Lundmark, kantor

Tynnereds kyrkokör

onsdagar 19.00-21.00 inställt tills vidare

En blandad kör som medverkar i gudstjänster och ger konserter.

Vi ses i Tynnereds kyrka.
Kontakt: Lotten Zimmergren, organist

Körledare i Tynnereds församling