Foto: Tommy Hvitfeldt

Näsets församling

Välkommen till Näsets kyrka och församlingshem. Här finns också förskolan Pärlan.

Allhelgonahelgen

Aktuellt i Näsets församling:

Är du intresserad av trädgårdsarbete och har några timmar över då och då? Nu söker vi dig som på frivillig basis vill vara med och göra fint kring kyrkan och vår egen örtagård. Välkommen till ett inledande möte söndagen 11 oktober 16.00 i Näsets kyrka!

Grön volontär i Näsets kyrka

Nu startar vi igen - men utomhus när det går.

Torsdagar på Näset

Nu startar vi igen - men utomhus när det går. Torsdag på Näset kan vara ett välkommet avbrott i vardagen och ett bra tillfälle till gemenskap, ha trevligt, att träffa vänner och stifta nya bekantskaper. I anslutning till fikastunden erbjuds också ett varierat program. Se hela höstens program här!

Ge dig själv en stunds balans och närvaro för kropp och själ. Onsdagar under hösten klockan 18.30-19.30 i Näsets kyrka. Obs! Inställt onsdag 21 oktober.

Meditation och rörelse

Västra Frölunda pastorat erbjuder filmad andakt på nätet. Andakten inför Allhelgonahelgen leds av Agneta Olsson, församlingsherde i Styrsö församling.

Andakt på nätet

Konfirmationsgruppen på Näset kommer ses några torsdagskvällar under våren 2021 för att sedan starta upp sommarkonfa, inklusive ett läger, under juni. Observera att tidigare sagda datum var felaktiga och att konfirmation inte sker under midsommarhelgen 2021. Nya korrekta datum finns här!

Konfirmation i Näsets församling 2020/21

Barnkörerna Sångfåglarna, Tonfiskarna och nystartade Stjärnglans är för barn i förskoleklass upp till årskurs 2.

Barnkörerna

Näsets församling har satt ihop ett litet karantän-kit som delas ut till de församlingsbor som önskar. Det innehåller bland annat en majhälsning från församlingsherde Åsa, ballonger och instruktion för ballonggympa, ett recept och lite knep&knåp.

Karantän-kit

Stötta Act Svenska kyrkan

Församlingsverksamhet:

Dop:

Näsets församling och präster öppnar även upp för möjlighet till utomhusdop, för att minimera smittrisken.

Konfirmation:

Kyrkovalet 2021