Äppleblommor i förgrunden, i bakgrunden syns Näsets kyrkans vita klocktorn.
Foto: Amanda Holmblad

Näsets församling

Välkommen till Näsets kyrka och församlingshem på Hammarvägen 6 i Västra Frölunda. Här finns också förskolan Pärlan.

Tips!

Någon slevar upp soppa i en skål.

Torsdagar på Näset

Torsdag 18/4 - Gunilla och Torgny Lindén visar bilder och berättar om "kyrkor vi upptäckt, som nya i Göteborg". Lunchbön, soppa och program. Välkomna!

Musik i Näsets församling

Ibland ljuder musiken extra högt från Näsets kyrka. Söndag den 14 april gästas vi av kören Göteborg á Capella. Läs mer här.

Kyrkbladet

Här finns Näsets församlings kyrkblad som pdf. Vårnumret ute nu! Näset nummer kommer i september 2024.

Aktiviteter

Var dag i kyrkor och församlingshem! Lek, samtal, gemenskap och musik - aktiviteter för alla åldrar.

Dop, bröllop och begravning

Dop, bröllop & begravning

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Kontakta Näset församling

Personalens kontaktuppgifter. Hör gärna av dig om du har frågor och funderingar kring vår verksamhet.

Om Näsets församling

Näsets församling vill med Guds kärlek och kraft vara en plats för närvaro, öppenhet och hopp.

Dörren till vänster är ingången till pastoratets expedition.

Expeditionen - kontakta oss

Västra Frölunda pastorats fem församlingar har en gemensam expeditionen. Här bokas dop, vigsel, begravning samt lokaluthyrningar. Vi svarar på frågor och försöker hjälpa dig med ditt ärende.

Siluetten av två personer som sitter på en parkbänk. En röd termos står mellan dem.

Råd och stöd - diakoni

Diakoni är kyrkans sociala omsorg och arbete. Mer information om vilket stöd du kan få, och kontaktvägar finns på denna sida.

Vill du veta mer om vad som händer i församlingen och Västra Frölunda pastorat?

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev här

Kyrkbladet

Så behandlar vi dina personuppgifter - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat. Därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.