Foto: Tommy Hvitfeldt

Näsets församling

Välkommen till Näsets kyrka och församlingshem. Här finns också förskolan Pärlan.

Just nu kan vi inte samlas som vi önskar och brukar, men håll utkik i kalendern nedan efter vad som händer i kyrkan och när. Vi följer rådande restriktioner och värnar social distansering. Det är svåra tider, men vi håller ut och håller i tillsammans. Kontakta oss gärna om du undrar något (länk)!

Behöver du någon att prata med?

Ensamheten kan kännas påträngande och smärtsam. Tystnaden kan nästan eka i vår tillvaro av pandemirestriktioner. Oro och ängslan över både nära och kära, men också över ekonomi och praktiska göromål, kan kännas tyngande. Då kan det vara skönt att få prata med någon, att få sätta ord på sina känslor och tankar. Kanske har du ett problem du behöver lyfta, eller så vill du bara att någon ringer och frågar hur du mår?

Vi finns här för dig. Du kan boka samtal med präst eller diakon, antingen på plats i ett stort rum där vi kan hålla goda avstånd eller via telefon. Se kontaktlistan nedan för direktkontakt, eller ring expeditionen för att komma vidare.

Dop:

Näsets församling och präster öppnar även upp för möjlighet till utomhusdop, för att minimera smittrisken.

Konfirmation:

Kyrkovalet 2021