Dans

Musik och sång har alltid haft en självklar plats i vår verksamhet på Näset. Hösten 2022 tar vi ett ytterligare steg vidare och vidgar utbudet med undervisning i dans.

Nyhet - dans!

Flera dansgrupper för barn kommer starta i september och drivas terminsvis. Verksamheten kommer erbjudas på tisdagar och är kostnadsfri. Begränsat antal platser. Anmälan krävs. Först till kvarn som gäller! Vill ditt barn dansa? Anmäl er till danspedagog Aija Olsson, via formuläret här nedanför.

Lilla Dansverkstan

Tid: Tisdagar 16.15 - 17.00
Start: 6 september

Dansverksamhet för barn födda 2016. Lekfullt ger vi oss in i dansens värld genom grundläggande steg och utvecklar färdigheter som koordination, musikalitet, rytmsinne, kroppsmedvetenhet, rumsuppfattning, kreativitet och samarbetsförmåga. Från eget skapande till koreografi!

Dansgrupp för årskurs 3

Tid: Tisdagar 14.15–15.00
Start: 6 september

Dansverksamhet för barn i årskurs 3. Dansträning med grunden i jazz/modern-nutida dans. Nivån anpassas till gruppen. Barnen har möjlighet att uppträda några gånger per läsår inom kyrkans verksamhet.

Dansgrupp för årskurs 4

Tid: Tisdagar 15.15–16.00
Start: 6 september

Dansverksamhet för barn i årskurs 4. Dansträning med grunden i jazz/modern-nutida dans. Nivån anpassas till gruppen. Barnen har möjlighet att uppträda några gånger per läsår inom kyrkans verksamhet. (Obs! Endast ett fåtal platser kvar)