Västra Frölunda pastorat i västra Göteborg

- Svenska kyrkan i västra Göteborg.

Välkommen till Svenska kyrkan

I detta pastorat ingår församlingarna Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg som alla har en bred verksamhet och många fina kyrkobyggnader. I dessa önskar vi mötas i helg och vardag, i glädje och sorg och när livet är så där alldeles vanligt. Men just nu är inte allt som vanligt, läs om hur vi ställer om under pandemin via länken nedan.

Länk - Västra Frölunda pastorat och Coronapandemin.

Nyhetsbrev - anmäl dig här
Kalender - vad händer i kyrkan

Lediga tjänster - barnskötare

Nu söker vi två barnskötare till 12 månaders vikariat i pastoratets förskolor. Sista ansökningsdag 28 maj.

Läs om ledig barnskötartjänst här.

Gustav lär sig spela orgel i Älvsborgs musikskola

Reportage från Lilla Aktuellt, SVT Barnkanalen, 10 maj 2021. Läs mer om Musikskolan här!

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om en kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Renovering av Västra Frölunda kyrka
Västra Frölunda kyrka genomgår en omfattande renovering både in- och utvändigt. Kyrkan kommer därför att vara stängd 2020-07-27 till 2021-04-30. Istället hänvisar vi till församlingssalen under denna period.​

Så behandlar vi dina personuppgifter