Other languages with Google Translate

Hitta till Näsets kyrka

Kyrkans adress är Hammarvägen 6 i Västra Frölunda. Dit kan du ta dig med buss eller bil.

Du som åker kollektivt kan ta dig till Frölunda Torg och därifrån åka med buss 92 eller 94 till hållplats Hammarvägen. Därifrån är det mindre än 5 minuters gångväg upp till kyrkan.

Du som väljer att ta bilen, kör mot Frölunda. Ta av från Västerleden vid Frölundamotet. Följ skyltar mot Näset (Näsetvägen) 2,1 km, ta till vänster i rondellen och fortsätt ytterligare 1,1 km på Näsetvägen. Sväng höger in på Hammarvägen. Du ser strax Näsets kyrka på vänster sida. Passera kyrkan och förskolans entré och ta till vänster in på den allmäna parkeringsplatsen.

Expeditionen - kontakta oss

Bokning av dop, vigsel och begravning

Telefon: 031-731 64 50
Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30. Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

OBS! När du mailar om särskild kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.
E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat
E-post för personuppgiftsfrågor: Personuppgifter Västra Frölunda pastorat

Vill du boka eller veta mer?

Kontakta expeditionen 031-731 64 50, vastrafrolunda.pastorat@svenskakyrkan.se

Telefontider: Måndag-fredag 9.00-16.00