Övrigt

Övrig information gällande Västra Frölunda pastorat och Svenska kyrkan som digitala alternativ, kyrkovalet 2021, lediga tjänster och tidningen Våga.

Kyrkofullmäktige och kyrkoråd

Så styrs Västra Frölunda pastorat

Kyrkovalet 2021

Kyrkovalet 2021 ägde rum söndagen den 19 september. I kyrkovalet röstar väljarna om vilka som ska vara med och bestämma i Svenska kyrkan de kommande fyra åren. Här samlar vi all kyrkovalsinformation gällande Västra Frölunda pastorat.

Vill du jobba i Västra Frölunda pastorat?

Livesändning

På denna sida livesänder vi för pastoratet. Bland annat söndagsgudstjänsten från Tynnereds kyrka.

Medlem

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst - och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

Om pastoratet

Västra Frölunda pastorat ligger i västra Göteborg och består av Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar. Läs den gemensamma församlingsinstruktionen här.

Så behandlar vi dina personuppgifter - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat. Därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.

Västra Frölunda pastorat och coronapandemin

Här uppdaterar vi om vad som gäller med anledning av rådande restriktioner.

Tidningen Våga

Våga är Västra Frölunda pastorats tidning. Trevlig läsning!

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om en kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Så behandlar vi dina personuppgifter

ANSVARIG UTGIVARE för hemsidan

Databasens namn – svenskakyrkan.se/vastrafrolundapastorat

Tillhandahållare (den som driver verksamheten) – Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat