Övrigt

Övrig information gällande Västra Frölunda pastorat och Svenska kyrkan som digitala alternativ, kyrkovalet 2021, lediga tjänster och tidningen Våga.

Kyrkofullmäktige och kyrkoråd

Så styrs Västra Frölunda pastorat

Vill du jobba i Västra Frölunda pastorat?

Medlem

Nästan alla som lever i Sverige kommer någon gång i sitt liv i kontakt med Svenska kyrkan. Det kan vara när livet känns som bräckligast eller absolut bäst - och allt däremellan. Oavsett när ska mötet med Svenska kyrkan lyfta, stärka och ge hopp. Kyrkan är en plats att vara stolt över. Du som medlem gör allt möjligt!

Om pastoratet

Västra Frölunda pastorat ligger i västra Göteborg och består av Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar. Läs den gemensamma församlingsinstruktionen här.

Så behandlar vi dina personuppgifter - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat. Därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.

Tidningen Våga

Våga är Västra Frölunda pastorats tidning. Just nu har tidningen uppehåll, men tidigare nummer finns här. Trevlig läsning!

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till expeditionen, alla medarbetare, avdelningar och församlingar i Västra Frölunda pastorat.

ANSVARIG UTGIVARE för hemsidan

Databasens namn – svenskakyrkan.se/vastrafrolundapastorat

Tillhandahållare (den som driver verksamheten) – Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat

Ansvarig utgivare – Ingvild Fallegård, kyrkoherde