Foto: Kristina Johansson/Ikon

Begravning

När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud.

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om en kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Mer om begravning och att leva vidare...

Behöver du någon att prata med?

Ensamheten kan kännas påträngande och smärtsam. Tystnaden kan nästan eka i vår tillvaro av pandemirestriktioner. Oro och ängslan över både nära och kära, men också över ekonomi och praktiska göromål, kan kännas tyngande. Då kan det vara skönt att få prata med någon, att få sätta ord på sina känslor och tankar. Kanske har du ett problem du behöver lyfta, eller så vill du bara att någon ringer och frågar hur du mår?

Vi finns här för dig. Du kan boka samtal med präst eller diakon, antingen på plats i ett stort rum där vi kan hålla goda avstånd eller via telefon. Se kontaktlistan nedan för direktkontakt, eller ring expeditionen för att komma vidare.