Other languages with Google Translate

Boka dop

Här kan ni via webben hitta lediga doptider i Näset, Västra Frölunda och Älvsborgs kyrka. Önskas dop i Furåsen, Grevegården, Tynnereds kyrka eller i någon av kyrkorna i Styrsö församling kontakta oss på telefon istället.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR DOP DIREKT HÄR PÅ WEBBEN

• Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider på ett visst datum så beror det på att doptiderna redan är bokade.
  • Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Vill ni att fler ska döpas samma tid, till exempel syskon/kusin, fyll i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”.
  • När er bokningsförfrågan skickats till oss gör vi en avstämning och återkommer till er snarast. Först då ni fått en bokningsbekräftelse från oss är bokningen definitiv. När bokningen har bekräftats kommer prästen att kontakta er inom kort.
  • Det finns möjlighet att hyra lokal för dopkalas. Det framgår vid respektive doptid i kalendern om det finns en lokal tillgänglig. Hyra i samband med dop kostar 500 kr, som faktureras i efterhand. Om ni bokar lokal för dopkalas via webben var uppmärksam på informationsfoldern som bifogas bokningsbekräftelsen, där finns upplysning bl a om hämtning/lämning av nyckel och annan viktig information.
  • Det finns möjlighet att låna dopklänning.
  • Det går att boka tid för dop via webben senast två veckor före doptillfället. Hittar ni ingen tid som passar, vill ha dopet i en annan kyrka/plats eller har andra önskemål går det alltid bra att kontakta oss per telefon eller mejl.

Vid frågor kontakta oss på 031-731 64 50 eller vastrafrolunda.pastorat.exp@svenskakyrkan.se

Med reservation för eventuella ändringar gällande bemanning (präst och musiker)

Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR, läs mer här (länk)

Expeditionen - kontakta oss

Bokning av dop, vigsel och begravning

Telefon: 031-731 64 50
Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30. Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

OBS! När du mailar om särskild kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.
E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat