Foto: Gudmund Frenskar

Fjärdhundra församling

- en landsbygdsförsamling norr om Enköping

Från och med 1 juni 2021 får upp till 50 personer delta i inomhusevenemang, förutsatt att alla kan anvisas sittplatser med gott avstånd.

Vid gudstjänster, dop, vigslar och begravningar i alla församlingens kyrkor kan vi erbjuda anvisad plats med tillräckligt avstånd. Härnevi kyrka är stängd för renovering.

Det kommer även fortsättningsvis att finnas möjlighet att se en inspelad gudstjänst som läggs ut inför varje helg.

Respekten för liv och hälsa hålls högt och vi har ett gemensamt ansvar för att inte sprida smitta.

Håll i! Håll ut! Håll avstånd! Vi klarar detta!

Välkommen att fira sommarens gudstjänster tillsammans med oss!
Titta på vår gudstjänstsida!

Vi lägger ut bilder och händelser på sociala medier, välkommen att följa oss!

Instagram:   svkyfjardhundra

Facebook:   www.facebook.com/fjardhundraforsamling

Dataskyddsförordningen - GDPR

Den nya dataskyddsförordningen, GDPR, gäller i hela EU och syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter!

Personuppgiftsansvarig i Fjärdhundra församling:
Kyrkorådet, ordf Ewa Elf

Jag sjunger om din storhet, Gud, min konung, nu och för evigt prisar jag ditt namn.

ur Psaltaren 145

Betala gärna med Swish!

Försäljning: 123-245 46 19

Kollekt: 123-056 45 18

Gåvor: 123-024 29 58

Skriv i meddelandefältet vad betalningen gäller!