Vuxenkörer

I Enköpings pastorat finns flera körer för dig som är vuxen och tycker om att sjunga.

Vårfrukyrkokören

Vårfrukyrkokören är en vuxenkör som sjunger en blandad repertoar. Kören leds av Jonas Marmbrandt.

Camerata Vocalis

Camerata Vocalis är en vuxenkör som ofta sjunger stora kyrkomusikaliska verk. Kören leds av Jonas Marmbrandt.

Singoallakören

Singoallakören är en vuxenkör som sjunger en blandad repertoar, bland annat gospel. Körledare är Lisen Brunsberg.

Boglösa och Veckholms kyrkokör

Boglösa-Veckholms kyrkokör är en blandad vuxenkör som övar i Lillkyrka och Boglösa församlingshem.

En person med målade naglar följer med sitt pekfinger melodin i en uppslagen psalmbok.

Tillinge kyrkokör

Tillinge kyrkokör är en damkör, som övar i Hummelsta kyrkcentrum.

Kyrkans hus, Fjärdhundra

Fjärdhundra kyrkokör

Fjärdhundra församlings kyrkokör är en vuxenkör som övar i Kyrkans hus, Fjärdhundra. Just nu är det en damkör, men vi välkomnar även herrar.

Villbergakören

Villbergakören är en blandad vuxenkör, med mycket varierad repertoar. Kören övar i Villberga prästgård.

En skylt med ett hjärta och texten Kram står vid en landsväg i gräset.

Mötesplatser

I Enköpings pastorat finns verksamheter för barn, ungdom och vuxna. Här finns en bred körverksamhet och regelbundna musikevenemang. Vi erbjuder soppluncher, bibelstudium, sorgegrupp och mycket annat. Vi finns också på Sjukhuskyrkan i Enköping.