Barnkörer & musikgrupper

Inom Enköpings pastorat finns barnkörer i Enköping, Villberga, Veckholm, Tillinge och Fjärdhundra.

Några barn står bredvid varandra framme vid koret och sjunger.

Barnkör, Grillbyskolan, Villberga

Barnkör för dig som går i förskoleklass och äldre. Tisdagar 15.15-16.00. Övning i ett klassrum på Grillbyskolan.

Barnkören "Sångdraget"

Kör för barn i förskoleklass - årskurs 2 i Lillkyrka församlingsgård. Hämtning vid Lillkyrka skola, personal följer barnen tillbaka till fritids efteråt.

Ett glatt barn med rutig mössa gör V-tecknet med båda händerna mot kameran.

Barnkören "Körblomman" i Hummelsta

En kör för dig som är mellan 6 och 10 år. Kören övar på torsdagar i Hummelsta kyrkcentrum.

Två barn skrattar i kyrkbänken.

Barnkören "Buketten"

En kör för årskurs 2-5. Vi träffas torsdagar i Hummelsta kyrkcentrum

"Barnkörseftis", Fjärdhundra

Barnkörseftis torsdagar 13.30 och framåt i Kyrkans hus, Fjärdhundra. För barn som börjat i förskoleklass till och med åk 5.

Chorallerna 5-8 år, Enköping

Körsång tillsammans med gruppen Musicteam, därefter andra aktiviteter. Möjlighet till gemenskap med andra barn i en miljö där barnen får växa och utvecklas som människor och i sin tro.

Musicteam 9-12 år, Enköping

En sång och musikgrupp som startar med en halvtimmes körsång tillsammans med gruppen Chorallerna. Därefter möjlighet att lära sig spela piano, orgel samt gitarr.