Svenska kyrkan Enköping

Svenska kyrkan Enköping Besöksadress: Västra Ringgatan 9, 74531 ENKÖPING Postadress: BOX 88, 74522 ENKÖPING Telefon: +46(171)25700 E-post till Svenska kyrkan Enköping Webbplats

Om Enköpings pastorat & kontakt

Nära, på många ställen och i olika former. Öppna förskolor, babycafé, barnverksamet och körsång för alla åldrar och färdigheter, ungdomsträffar, syföreningar, stickcafé, samtalsgrupper, världsbutik, lunchmusik, soppluncher, frivilligarbete och mycket mer. 20 kyrkor och många andra lokaler med gudstjänst och starkt musikliv. Välkommen att titta in här på webbplatsen eller i någon kyrka eller mötesplats!

Församlingsexpeditionen finns i Kyrkans Hus, V Ringgatan 9, Enköping, tel 0171-257 00. Ring, maila eller gör ett besök för att boka lokal, samtal, dop, vigsel, begravning eller om du vill veta mer om våra mötesplatser.

Församlingsexpedition

• Enköpings pastorat består av sex församlingar: Enköping, Villberga, Sparrsätra-Bred, Tillinge och Södra Åsunda, Veckholm och Boglösa med en gemensam församlingsexpedition, gemensam kyrkogårdsförvaltning och ett kyrkokansli.
    Telefon växeln 0171-257 00
    öppen mån-fre kl 8-12, 13-16. 1 juni - 31 aug: kl 09-12, 13-15