Om Enköpings pastorat & kontakt

Nära, på många ställen och i olika former. Öppet hus med små och stora, babycafé, barnverksamet och körsång för alla åldrar och färdigheter, ungdomsträffar, syföreningar, stickcafé, samtalsgrupper, världsbutik - prostgårdens rättvisebod och kafé , lunchmusik, soppluncher, lokalt internationellt arbete och mycket mer. 20 kyrkor och många andra lokaler med gudstjänst och starkt musikliv. Välkommen att titta in här på webbplatsen eller i någon kyrka eller mötesplats!

Församlingsexpeditionen finns i Kyrkans Hus, V Ringgatan 9, Enköping, tel 0171-257 00. Ring, maila eller gör ett besök för att boka lokal, samtal, dop, vigsel, begravning eller om du vill veta mer om våra mötesplatser.

Församlingsexpedition

Enköpings pastorat består av sex församlingar: Enköping, Villberga, Sparrsätra-Bred, Tillinge och Södra Åsunda, Veckholm och Boglösa med en gemensam församlingsexpedition, gemensam kyrkogårdsförvaltning och ett kyrkokansli.
Telefon växeln 0171-257 00

Tillfälliga öppettider kl 9-12, 13-15