Svenska kyrkan Enköping

Svenska kyrkan Enköping Besöksadress: Västra Ringgatan 9, 74531 ENKÖPING Postadress: BOX 88, 74522 ENKÖPING Telefon: +46(171)25700 E-post till Svenska kyrkan Enköping

Om Enköpings pastorat & kontakt

Nära, på många ställen och i olika former. Öppna förskolor, babycafé, barnverksamet och körsång för alla åldrar och färdigheter, ungdomsträffar, syföreningar, stickcafé, samtalsgrupper, världsbutik - prostgårdens rättvisebutik, lunchmusik, soppluncher, frivilligarbete och mycket mer. 20 kyrkor och många andra lokaler med gudstjänst och starkt musikliv. Välkommen att titta in här på webbplatsen eller i någon kyrka eller mötesplats!

Församlingsexpeditionen finns i Kyrkans Hus, V Ringgatan 9, Enköping, tel 0171-257 00. Ring, maila eller gör ett besök för att boka lokal, samtal, dop, vigsel, begravning eller om du vill veta mer om våra mötesplatser.

Församlingsexpedition

• Enköpings pastorat består av sex församlingar: Enköping, Villberga, Sparrsätra-Bred, Tillinge och Södra Åsunda, Veckholm och Boglösa med en gemensam församlingsexpedition, gemensam kyrkogårdsförvaltning och ett kyrkokansli.
    Telefon växeln 0171-257 00
    öppen mån-fre kl 8-12, 13-16. 1 juni - 31 aug: kl 09-12, 13-15