Vad händer i veckan?

Här hittar ni information om veckans friluftsgudstjänster och andra träffar i Enköpings pastorat. Nu hålls det friluftsgudstjänster igen i Enköpings pastorat. Vid dåligt väder kan man gå in i en kyrka, där man får vara upp till 50 personer om man anvisas sittplats och beroende på kyrkans storlek. Utomhus kan man vara upp till 100 personer. Därmed avslutar pastoratet tillsvidare de digitala zoomgudstjänsterna.

Kyrktaxi erbjuds idag till församlingsbor för taxiresor till söndagsgudstjänst i pastoratet. Från och med den 1 september 2016 kostar det 40 kr.

Kyrktaxi