En massa olika tända ljus nedstoppade i en ljusbärare med sand.
Foto: Nadine Minner /Ikon

Sinnesrogudstjänster

I sinnesrogudstjänsten möts kyrkan och tolvstegsandligheten. Deltagarna har möjlighet till större delaktighet än i en traditionell gudstjänst. Vare sig du har eller har haft missbruks- eller relationsproblem eller bara söker en annan typ av gudstjänst än den traditionella, så är du varmt välkommen.

Om sinnesrogudstjänst

Tid och plats:

2:a onsdagen i månaden i Vårfrukyrkan kl 19. Fika från kl 18.00.
Läs mer om sinnesrogudstjänst i Vårfrukyrkan

Sinnesroandakt december

Sinnesroandakt i Vårfrukyrkan med Lisen Brunsberg, kantor, Solveig Kärrbom, diakon, Mattias Thurfjell, präst.