Svenska kyrkan Enköping

Svenska kyrkan Enköping Besöksadress: Västra Ringgatan 9, 74531 ENKÖPING Postadress: BOX 88, 74522 ENKÖPING Telefon: +46(171)25700 E-post till Svenska kyrkan Enköping

Svenska kyrkan Enköping

Välkommen till Enköpings pastorat med församlingarna Enköping, Boglösa, Veckholm, Villberga, Tillinge och Södra Åsunda, Sparrsätra-Bred församling med gemensam kyrkogårdsförvaltning och kyrkokansli.

Här ser ni veckans program med gudstjänster, musik och andra verksamheter i pastoratets kyrkor och andra lokaler.

Vad händer i veckan?

inom Enköpings pastorat.

Lediga jobb

inom Enköpings pastorat.

Julkonserter i pastoratet under perioden 1 dec till 26 dec

Konserter i juletid

Julkonserter i pastoratet under perioden 1 dec till 26 dec

Lördag 6/1 kl 18 i Vårfrukyrkan med Vårfrukyrkokören och solister.

Trettondagskonsert

Lördag 6/1 kl 18 i Vårfrukyrkan med Vårfrukyrkokören och solister.

Om arbetet på de 21 kyrkogårdarna i Enköping inom Enköpings pastorat – allt från synen på en kyrkogård som både park och viloplats till vad det handlar om att arbeta på en kyrkogård såsom gräsklippning, plantering, snöskottning, anläggningsarbeten och arbetsvardagen i största allmänhet.

Kyrkogårdsbloggen

Prenumerera på månatligt nyhetsbrev som skickas till dig per e-post sista fredagen i månaden!

Nyhetsbrev

Att ha någon att prata med är ett mänskligt behov. Vem du än är och vad du än är i för livssituation är du alltid välkommen att höra av dig till kyrkan för att prata med präst eller diakon. Du behöver inte vara troende eller medlem i Svenska kyrkan.

Någon att prata med

Samtalsgrupp för sörjande. Enköpings församling inbjuder till samtalsgrupp där man får möta och samtala med andra som förlorat sin livskamrat. Du själv avgör hur mycket Du vill säga. En ny grupp startas tre gånger per år och deltagandet är kostnadsfritt. Inbjudan sänds till make/maka, sambo, särbo.

Sorgearbete

Intervju med anställd, frivilligarbetare eller grupp varje månad

Månadens profil

Intervju med anställd, frivilligarbetare eller grupp varje månad

Församlingsexpedition

• Enköpings pastorat består av sex församlingar: Enköping, Villberga, Sparrsätra-Bred, Tillinge och Södra Åsunda, Veckholm och Boglösa med en gemensam församlingsexpedition, gemensam kyrkogårdsförvaltning och ett kyrkokansli.
    Telefon växeln 0171-257 00
    öppen mån-fre kl 8-12, 13-16. 1 juni - 31 aug: kl 09-12, 13-15