Svenska kyrkan Enköping Besöksadress: Västra Ringgatan 9, 74531 ENKÖPING Postadress: BOX 88, 74522 ENKÖPING Telefon: +46(171)25700 E-post till Svenska kyrkan Enköping

Svenska kyrkan Enköping

Välkommen till Enköpings pastorat med församlingarna Enköping, Boglösa, Veckholm, Villberga, Tillinge och Södra Åsunda, Sparrsätra-Bred församling med gemensam kyrkogårdsförvaltning och kyrkokansli.

Kyrktaxi erbjuds idag till församlingsbor för taxiresor till söndagsgudstjänst i pastoratet. Från och med den 1 september 2016 kostar det 40 kr.

Kyrktaxi

Församlingsexpedition

• Enköpings pastorat består av sex församlingar: Enköping, Villberga, Sparrsätra-Bred, Tillinge och Södra Åsunda, Veckholm och Boglösa med en gemensam församlingsexpedition, gemensam kyrkogårdsförvaltning och ett kyrkokansli.
    Telefon växeln 0171-257 00
    öppen mån-fre kl 8-12, 13-16. 1 juni - 31 aug: kl 09-12, 13-15