Foto: Maria Samuelsson

Stickcafé i prostgården

Vi stickar, virkar, skrattar, inspirerar och skapar tillsammans. Fika finns att köpa.

Ta med dig din stickning eller virkning eller något annat du vill pyssla med och kom till vår fina prostgård som ligger inne på gården, bredvid Kyrkans Hus, V Ringgatan 9, Enköping. Vi träffas varannan måndag. Ingen föranmälan krävs.

Dag: varannan måndag, ojämna veckor. Drop-in från kl 18.00. Sista tillfället 2022 är 19/12.
Kostnad: 30 kr för mackfika
Kontaktperson: Maria Samuelsson, tfn 0171-257 31, maria.samuelsson@svenskakyrkan.se

En skylt med ett hjärta och texten Kram står vid en landsväg i gräset.

Mötesplatser

I Enköpings pastorat finns verksamheter för barn, ungdom och vuxna. Här finns en bred körverksamhet och regelbundna musikevenemang. Vi erbjuder soppluncher, bibelstudium, sorgegrupp och mycket annat. Vi finns också på Sjukhuskyrkan i Enköping.