En kvinna och hennes två döttrar sitter med en bärbar dator i knät vid ett uppdukat adventsfika.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Integritetspolicy

Här kan du läsa Enköpings pastorats integritetspolicy, som informerar om hur vi behandlar personuppgifter.

Svenska kyrkan i Enköpings pastorat månar om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I integritetspolicyn informerar vi om hur vi som personuppgiftsansvariga behandlar personuppgifter om dig som på olika sätt kommer i kontakt med oss, och som vi registrerar personuppgifter om. Policyn fastställdes av kyrkorådet 2 mars 2020.

Ladda ner

Här kan du ladda ner Enköpings pastorats integritetspolicy. (pdf)

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.