Syföreningar

Hösten 2019 Breds kyrkliga syförening

Bredgården kl 19: 3 september, 1 oktober, 5 november och 3 december.

I Tillinge Södra Åsunda och Sparrsättra Breds församlingar finns Breds kyrkliga syförening som har personer i olika åldrar. En del syr eller handarbetar under träffarna medan andra är delaktiga för gemenskapen. Auktion sker kring första advent vartannat år och därefter kan en stor summa pengar fördelas till olika hjälporganisationer.

Breds syförening, första tisdagen varje månad kl 19.00 Kontaktperson Marianne Johansson, tel 0171-44 32 69.