En kvinna läser ur Bibeln.

Bibel och bön, Boglösa

Damma av din gamla bibel (eller få en ny), och var med på enkla bibelsamtal onsdagkvällar i Boglösa församlingshem.

I Bibeln samsas underverk och vardagliga händelser. Här möter vi hjältar, skurkar och vanligt folk. Superfrommisar och tvivlare. Bibeln är världens mest spridda bok, men sorgligt nog en bok som ofta står och samlar damm i hyllan. Men böckerna i denna böckernas bok, är skrivna för att läsas tillsammans och diskuteras.

I höst är det dags att damma av din gamla bibel (eller få en ny), och samlas till enkla bibelsamtal i Boglösa församlingshem. Vi möts första och tredje onsdagen varje månad . Obs: fika serveras inte.

Tid: kl 19.00-21.00
Plats: Boglösa församlingshem
Datum: 7 sep, 21 sep, 5 okt, 19 okt, 2 nov, 16 nov, 7 dec. Efter det uppehåll till 17 jan.
Terminsstart HT22: 7 september
Om Bibel och bön:
Vi inleder med en kort bön, sedan läser vi ett stycke, funderar, pratar och vrider och vänder på bibeltexten. Så läser vi en bit till. Inga frågor är för dumma eller farliga. Vilka bibelböcker eller teman som studeras väljs efter intresse. Kvällen avslutas med en bönestund. Du kommer när du kan, någon gång emellanåt eller varje gång. Flitiga deltagare kan efter två terminer konfirmeras (om det inte är gjort tidigare).

En skylt med ett hjärta och texten Kram står vid en landsväg i gräset.

Mötesplatser

I Enköpings pastorat finns verksamheter för barn, ungdom och vuxna. Här finns en bred körverksamhet och regelbundna musikevenemang. Vi erbjuder soppluncher, bibelstudium, sorgegrupp och mycket annat. Vi finns också på Sjukhuskyrkan i Enköping.