Bredvid en glasskål och ett dopljus ligger en uppslagen bok med rubriken Dop i krissituation.
Foto: Kristin Lidell

Boka dop

Välkommen att boka dop via webben i Enköpings pastorat, i församlingarna Enköping, Boglösa, Veckholm, Villberga, Tillinge och Södra Åsunda, Sparrsätra-Bred eller Fjärdhundra.

Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider i kalendern beror det på att vigseltiderna redan är bokade. Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas.

Bokningen skickat till oss som preliminär, och vi kontaktar dig/er innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse.

Det finns möjlighet att låna brudkrona.

Har du frågor eller inte hittar någon tid som passar, kontakta expeditionen på tfn 0171-257 00, enkoping.pastorat@svenskakyrkan.se.

Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR.

Om dop i Svenska kyrkan

En bebis i famnen på en vuxen och bebisens storasyskon som tittar ner i dopfunten medan vattnet hälls i.

Dop

Vill du döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Dopet är en fest för livet och en tradition som är lika fin oavsett om den som döps är ung eller gammal.