Konfirmation

2021/22 - inte som du tror. Du behöver inte vara kristen för att testa på detta. Nyfikenhet räcker långt. Här kan du läsa mer om och anmäla dig till konfirmation - fem olika grupper att välja bland! Vi ser gärna att anmälan kommer in senast den 13 september 2021. Det går bra att anmäla sig direkt i formuläret. Läs mer!

Vad är konfirmation?

Du får uppleva och veta mer om Gud, kyrkan och kristen tro.
Du träffar nya kompisar, åker på läger och får en chans att prata om sånt som du tycker är viktigt. De allra flesta är nöjda med sin konfirmationstid och tycker att det var mycket bättre att vara konfirmand än vad de trodde det skulle vara. Alla fjortonåringar bjuds in till konfirmation, är du en av dom som vågar anta utmaningen?

För att konfirmeras behöver man vara döpt och medlem i Svenska kyrkan. För dig som inte är döpt kan dopet ske under din konfirmandtid.
Är du inte med i Svenska kyrkan, anmäl ditt medlemsskap på församlingsexpeditionen, Kyrkans Hus, Enköping, tel 0171-257 00.
Som konfirmand deltar man i konfirmationsträffar vid fasta tidpunkter enligt de olika alternativen nedan. För samtliga konfirmander ingår även 10 gudstjänstbesök under året.

Anmälan till konfirmation 2021/22. Begränsat antal personer per grupp. Först till kvarn.

För att du ska kunna delta i konfirmationsverksamheten behöver vi spara och hantera dina personuppgifter. Vi hanterar personuppgifter enligt gällande integritetslagstiftning. Dessa uppgifter sparas till konfirmationstiden och efterarbetet är avslutat.

Konfirmationsfolder 2021/22