Konfirmation

2022-2023 - inte som du tror. Du behöver inte vara kristen för att testa på detta. Nyfikenhet räcker långt. Här kan du läsa mer om och anmäla dig till konfirmation - fem olika grupper att välja bland! Det går bra att anmäla sig direkt i formuläret.

Här kan du se en film om konfirmation. 

Vad är konfirmation?

Du får uppleva och veta mer om Gud, kyrkan och kristen tro.
Du träffar nya kompisar, åker på läger och får en chans att prata om sånt som du tycker är viktigt. De allra flesta är nöjda med sin konfirmationstid och tycker att det var mycket bättre att vara konfirmand än vad de trodde det skulle vara. Alla fjortonåringar bjuds in till konfirmation, är du en av dom som vågar anta utmaningen?

För att konfirmeras behöver man vara döpt och medlem i Svenska kyrkan. För dig som inte är döpt kan dopet ske under din konfirmandtid.
Är du inte med i Svenska kyrkan, anmäl ditt medlemsskap på församlingsexpeditionen, Kyrkans Hus, Enköping, tel 0171-257 00.

Som konfirmand deltar man i konfirmationsträffar vid fasta tidpunkter enligt de olika alternativen nedan. För samtliga konfirmander ingår även 10 gudstjänstbesök under året.

Konfagrupper

Här hittar du våra olika konfagrupper.

Enköping - Sommargrupp

Under ett två veckor läger i slutet av sommaren får du tillsammans med andra upptäcka mycket av livet och kyrkan! Läs mer!

Enköping - Veckogrupp

Tre timmar varannan tisdag, får du tillsammans med andra upptäcka mycket av livet och kyrkan. Vi åker också på läger. Läs mer!

Tillinge - äventyr och musik

Kom som du är, vi upptäcker tillsammans! Du behöver inte veta om du tror, nyfikenhet räcker! Ett år av gemenskap, humor och allvar. Läs mer!

Villberga - Upptäckarkonfirmander

Tillsammans upptäcker vi nya saker om våra liv, vår omvärld, om Gud, oss själva och kyrkan genom lek, musik, samtal, utflykter och läger. Läs mer!

Fjärdhundra - Veckogrupp

Vi samlas varje onsdag kl 17-19, pratar om Gud och livet. Vi skapar, leker och firar gudstjänst tillsammans. Läs mer!

Mindre grupp

För dig med särskilda behov, t ex att vara del av en mindre grupp. Läs mer!

Anmälan till konfirmation 2022/23. Begränsat antal personer per grupp. Först till kvarn.

För att du ska kunna delta i konfirmationsverksamheten behöver vi spara och hantera dina personuppgifter. Vi hanterar personuppgifter enligt gällande integritetslagstiftning. Dessa uppgifter sparas till konfirmationstiden och efterarbetet är avslutat.

Konfirmationsfolder 2022-2023