Svenska kyrkan i Kind

Svenska kyrkan i Kind Besöksadress: Klockaregatan 2, 51223 Svenljunga Postadress: Box 109, 51223 Svenljunga Telefon: +46(325)612000 E-post till Svenska kyrkan i Kind

Svenska kyrkan i Kind

Svenska kyrkan i Kind finns med genom livets alla skeden.

Dop, konfirmation, bröllop och begravning

Svenska kyrkan i Kind finns med genom livets alla skeden.

Varmt välkommen att fira gudstjänst i någon av våra kyrkor och kapell.

Varmt välkommen att fira gudstjänst i någon av våra kyrkor och kapell.

Svenska kyrkan i Kind ansvarar för drift och skötsel av alla kyrko- och griftegårdar och begravningskapell i Kinds pastorat.

Begravningsverksamheten

Samtal och stöd

Vi tror att det goda samtalet på olika sätt kan

Kyrkans samtalsmottagning i Kinds pastorat

I olika livsskeden och situationer kan vi alla känna behovet av att ha någon att samtala med. Vi tror att det goda samtalet på olika sätt kan innebära förändring i en människas livssituation, och att få ha någon som vandrar med en bit på vägen.

Nu kan du besöka alla våra kyrkor virtuellt på nätet. Det är fotograf Tommy Hvitfeldt som har fotograferat alla våra 32 kyrkor i Kinds pastorat.

Besök kyrkorna i Kind virtuellt

Aktuellt från Svenska kyrkan i Kind