Mötesplatser i Svenljungabygden

Här hittar du verksamheter som vänder sig till barn, unga, vuxna och äldre i Svenljungabygden

Mest för barn:

Barn som döps

Dopfest i Svenljungabygden

Året efter dopet i Svenljungabygdens församling får du en inbjudan till dopfest i församlingshemmet och kyrkan. Nästa dopfest preliminärt 10 april 2022.

Öppna förskolan/vuxen-barn-gruppen

En mötesplats för föräldrar eller någon annan vuxen tillsammans med barn från 0 år och uppåt. Tisdagar kl 9.30-11.30. Nu även Torsdagar 14-16!!

Juniorerna i Svenljugabygden

Juniorerna är en verksamhet för barn i åk 4-6. Tisdagar 13.30-15.30

Miniorerna i Svenljungabygden

Miniorerna är en verksamhet för barn i förskoleklass-åk 3. Måndagar och onsdagar 13.30-15:00

Mest för unga:

Ungdomsgruppen - IRL/SE7EN

(chattspråk) förkortning för In Real Life; i verkliga livet. Måndagar 17:30-20:00

Juniorerna i Svenljugabygden

Juniorerna är en verksamhet för barn i åk 4-6. Tisdagar 13.30-15.30

Mest för vuxna:

Som vuxen i församlingen är du välkommen till vår körverksamhet, dagledigträffar och andra mötesplatser. Läs mer här under om vad som finns för dig!

Ett barn gapskrattar i sin mammas knä.

Föräldragrupp

Är du förälder till barn med funktionsvariation eller upplever krångel i vardagssituationer?

Café för anhöriga i Svenljunga kommun

Vi träffas varannan onsdag kl.10.00-11.30 i Svenljunga församlingshem med start den 23/2.

Internationella gruppen i Svenljungabygden

Att tänka globalt i Svenljungabygdens församling

Hantverk i gemenskap!

Tag med dig ditt handarbete och dela med dig av din kunskap och få inspiration av andra med samma intresse.

Gemenskapsträff i Svenljungabygden

Kom och dela gemenskapen

Ideell medarbetare i Svenljungabygden

Som ideell medarbetare i din församling blir du delaktig i kyrkans arbete.

Öppna förskolan/vuxen-barn-gruppen

Tillsammanskvällar

Församlingens mötesplats för vuxna. Innehåller skapande, samtal, sång, musik och gemenskap.