Dalstorp

Välkommen till Dalstorps församling

Begravningsverksamhet i Kinds pastorat

Hjälp med skötsel av grav?

Vi hjälper gärna till. Gravskötsel kan tecknas för ett år i taget, så kallat löpande avtal. Ett grundskötselavtal innefattar vårplantering av penséer, sommarplantering med olika sorters sommarblommor och granris till allhelgonahelgen.

Varannan månad finns ett nytt månadsblad där du hittar gudstjänster och nyheter från din församling.Om du inte fått det med posten, ihop med tidningen Livsviktigt, kan du ladda ned det från webben här.

Hämta ditt månadsblad!

KALENDER FÖR KINDS PASTORAT

Aktuella gudstjänsttider och verksamheter i Kinds pastorat hittar du i vår gemensamma kalender.

Vandra Vägen - En blogg av Tomas Jarvid, präst i Dalstorp