Kindaholm

Välkommen till Kindaholms församling

Delta i andakter hemifrån

Här sammanställer vi digitala alternativ både lokalt och riks för dig som vill hålla fysisk distans men ändå kunna delta. Vi håller sidan uppdaterad!

Livsviktigt

En tidnings-hälsning från Kinds pastorat och våra församlingar. Utkommer 4 gånger / år . Nästa nummer av Livsviktigt nr3 2022 kommer till Allhelgonahelgen med tidningen STT (Svenljunga Tranemo tidningar)

Begravningsverksamhet i Kinds pastorat

Hjälp med skötsel av grav?

Vi hjälper gärna till. Gravskötsel kan tecknas för ett år i taget, så kallat löpande avtal. Ett grundskötselavtal innefattar vårplantering av penséer, sommarplantering med olika sorters sommarblommor och granris till allhelgonahelgen.

KALENDER FÖR KINDS PASTORAT

Aktuella gudstjänsttider och verksamheter i Kinds pastorat hittar du i vår gemensamma kalender.

fairtrade i kindaholm

Kindaholms församling är Fairtrade-diplomerad sedan 2013. Det betyder att vi använder fairtrade-produkter i vår verksamhet.

I församlingshemmet i Kalv kan du också köpa te, kaffe, choklad och mycket annat som är fairtrade.

Mer om Fairtrade Foto: Jim Elfström /IKON