Kindaholm

Välkommen till Kindaholms församling

Varannan månad finns ett nytt månadsblad där du hittar gudstjänster och nyheter från din församling.Om du inte fått det med posten, ihop med tidningen Livsviktigt, kan du ladda ned det från webben här.

Hämta ditt månadsblad!

KALENDER FÖR KINDS PASTORAT

Aktuella gudstjänsttider och verksamheter i Kinds pastorat hittar du i vår gemensamma kalender.

fairtrade i kindaholm

Kindaholms församling är Fairtrade-diplomerad sedan 2013. Det betyder att vi använder fairtrade-produkter i vår verksamhet.

I församlingshemmet i Kalv kan du också köpa te, kaffe, choklad och mycket annat som är fairtrade.

Mer om Fairtrade Bild: Jim Elfström /IKON