Svenska kyrkan i Kind Besöksadress: Klockaregatan 2, 51252 Svenljunga Postadress: Box 109, 51254 Svenljunga Telefon: +46(325)612000 E-post till Svenska kyrkan i Kind

Kindaholm

Välkommen till Kindaholms församling

Finns Gud? Vad är meningen med livet? Vem var Jesus? Vad händer när vi dör?

Konfirmation 2018-2019

Finns Gud? Vad är meningen med livet? Vem var Jesus? Vad händer när vi dör?

Kyrkan har firat högmässa i snart 2000 år, den har rötter tillbaka till fornkyrkans dagar.

Gudstjänst i Kindaholm

KALENDER FÖR KINDS PASTORAT

Aktuella gudstjänsttider och verksamheter i Kinds pastorat hittar du i vår gemensamma kalender.

fairtrade i kindaholm

Kindaholms församling är Fairtrade-diplomerad sedan 2013. Det betyder att vi använder fairtrade-produkter i vår verksamhet.

I församlingshemmet i Kalv kan du också köpa te, kaffe, choklad och mycket annat som är fairtrade.

Mer om Fairtrade Bild: Jim Elfström /IKON