Svenska kyrkan i Kind Besöksadress: Klockaregatan 2, 51252 Svenljunga Postadress: Box 109, 51254 Svenljunga Telefon:+46(325)612000 E-post till Svenska kyrkan i Kind

Begravningsverksamheten

Svenska kyrkan i Kind ansvarar för drift och skötsel av alla kyrko- och griftegårdar och begravningskapell i Kinds pastorat.

Begravningsombud

BEGRAVNINGSOMBUD
Varje kommun i Sverige har ett begravningsombud, som har utsetts av Länsstyrelsen. Begravningsombudet ska ta tillvara de personers intressen som inte är medlemmar i Svenska kyrkan.

I Svenljunga och Tranemo kommuner heter begravningsombudet Lars-Åke Larsson och nås på telefon 0325-778 79.

I Borås kommun heter begravningsombudet Maria Hyllstam och nås på telefon 070-754 75 45.

Läs mer om begravningsombud på Länsstyrelsens webbplats