Svenljunga kyrka
Foto: Kinda pastorat

Svenljungabygden

Välkommen till Svenljungabygdens församling.

Kanske förknippar du kyrkan med söndagens gudstjänster, eller med stora familjehögtider som dop och bröllop, eller med sorg, kyrkogårdar och begravningar. Då är kyrkan betydelsefull för många. Men församlingens verksamhet håller naturligtvis öppet varje dag. Kyrkan är liv - både till vardags och till fest!

Café för anhöriga i Svenljunga kommun

Vi träffas varannan onsdag kl.10.00-11.30 i Svenljunga församlingshem med start den 23/2.

Delta i andakter hemifrån

Här sammanställer vi digitala alternativ både lokalt och riks för dig som vill hålla fysisk distans men ändå kunna delta. Vi håller sidan uppdaterad!

Livsviktigt

En tidnings-hälsning från Kinds pastorat och våra församlingar. Utkommer 4 gånger / år . Nästa nummer av Livsviktigt nr3 2022 kommer till Allhelgonahelgen med tidningen STT (Svenljunga Tranemo tidningar)

Våra kanaler i Kinds pastorat

Begravningsverksamhet i Kinds pastorat

Hjälp med skötsel av grav?

Vi hjälper gärna till. Gravskötsel kan tecknas för ett år i taget, så kallat löpande avtal. Ett grundskötselavtal innefattar vårplantering av penséer, sommarplantering med olika sorters sommarblommor och granris till allhelgonahelgen.

DVD Kring kyrkorna i Svenljunga pastorat

"Kring kyrkorna i Svenljunga pastorat"

Filmen speglar det kyrkliga livet i pastoratet vid 1950-talets början

Gemenskapsträff i Svenljungabygden

Kom och dela gemenskapen

Öppna förskolan/vuxen-barn-gruppen

En mötesplats för föräldrar eller någon annan vuxen tillsammans med barn från 0 år och uppåt. Tisdagar kl 9.30-11.30. Nu även Torsdagar 14-16!!

KALENDER FÖR KINDS PASTORAT

Aktuella gudstjänsttider och verksamheter i Kinds pastorat hittar du i vår gemensamma kalender.