Svenska kyrkan i Kind Besöksadress: Klockaregatan 2, 51254 Svenljunga Postadress: Box 109, 51223 Svenljunga Telefon:+46(325)612000 E-post till Svenska kyrkan i Kind

Samtal och stöd i Tranemo

Diakoni betyder tjänst och är hållning och ett uppdrag för alla kristna – att visa medmänsklighet i mötet med andra.

Ett gott samtal kan betyda mycket för den som är i särskilda svårigheter eller saknar någon att tala med. I det goda samtalet finns utrymme får såväl små som stora frågor.

Ring gärna vår diakon Anna Bäckström eller våra präster, Lars-Olle Svensson och Erik Tretow, för att få hjälp genom samtal och stöd.

Anna Bäckström

Diakon i Tranemo

Lars-Olle	 Svensson

Lars-Olle Svensson