Mötesplats Prästgården

Prästgården i Länghem är en mötesplats för stillhet och samtal. Här kan du träffa vänner, sitta ner i vårt andrum eller besöka vår örtagård och stillhetens hus. Här finns plats att upptäcka din kreativa ådra och skaparlust. Välkommen till våra kurser och temakvällar eller för att ta en fika i vacker miljö. Med anledning av Coronaviruset, Covid-19, har vi pausat alla gruppverksamheter, gemenskapsaktiviteter, gudstjänster och körer i Kinds pastorat.

Prästgårdens café har öppet tisdagar och torsdagar kl. 13-18, onsdagar kl. 13-20. Här kan du njuta av gott hembakt kaffebröd och smörgåsar i den stillsamma, rogivande Prästgården. Vi väljer Fair-trade och ekologiskt i möjligaste mån.

Slå dig ner på verandan eller ta tillfället i akt till en stilla stund i Andrummet, där du också kan tända ett ljus.

Vill du gå en studiecirkel? I Prästgården hålls studiecirklar inom en rad spännande ämnesområden. Här kan du lära dig att dreja, väva, spela  dragspel, eller varför inte gå en kurs i blomsterinspiration eller en bokcirkel? Sommarens, höstens och vårens program för kursverksamheten hittar du för nedladdning här.

Anmälan till våra kurser och event

Platsen för alla kurser är Prästgården i Länghem.
Anmälan görs senast två veckor innan kursstart om inget
annat anges.
Alla anmälningar görs till Sensus studieförbund på
telefon: 033-20 41 58, på deras hemsida eller via mail:

Kontakt mötesplats prästgården

Telefon: 0325-61 20 91