Svenska kyrkan i Kind Besöksadress: Klockaregatan 2, 51254 Svenljunga Postadress: Box 109, 51223 Svenljunga Telefon:+46(325)612000 E-post till Svenska kyrkan i Kind

Mötesplats Prästgården

Prästgården i Länghem är en mötesplats för stillhet, samtal och fika. Här kan du träffa vänner, boka ett samtal med vår diakon, besöka vårt gårdskapell och vår örtagård, delta i kurser och andakter eller ta en kopp kaffe eller te med gott hembakat fikabröd.

Sommarens öppettider

v. 27

tisdag kl. 13-18
onsdag 13-20
torsdag 13-18

v. 28, 29, 30, 31 Sommarstängt

tisdag v. 32 öppnar vi igen med ordinarie öppettider:

tisdag 13-18
onsdag 13-20
torsdag 13-18

VÄLKOMMEN!

Prästgårdens café har öppet tisdagar och torsdagar kl. 13-18, onsdagar kl. 13-20. Här kan du njuta av gott hembakt kaffebröd och smörgåsar i den stillsamma, rogivande Prästgården. Vi väljer Fair-trade och ekologiskt i möjligaste mån.

Slå dig ner på verandan eller ta tillfället i akt till en stilla stund i Andrummet, där du också kan tända ett ljus.

Vill du gå en studiecirkel? I Prästgården hålls studiecirklar inom en rad spännande ämnesområden. Här kan du lära dig att dreja, väva, spela  dragspel, eller varför inte gå en kurs i blomsterinspiration eller en bokcirkel? Sommarens, höstens och vårens program för kursverksamheten hittar du för nedladdning här.

Anmälan till våra kurser och event

Platsen för alla kurser är Prästgården i Länghem.
Anmälan görs senast två veckor innan kursstart om inget
annat anges.
Alla anmälningar görs till Sensus studieförbund på
telefon: 033-20 41 58, på deras hemsida eller via mail:

Kontakt mötesplats prästgården

Telefon: 0325-61 20 91