Svenska kyrkan i Kind Besöksadress: Klockaregatan 2, 51252 Svenljunga Postadress: Box 109, 51254 Svenljunga Telefon:+46(325)612000 E-post till Svenska kyrkan i Kind

Tranans café & second hand

...vill vara en trivsam mötesplats för alla, i form av second hand-butik och ett enkelt café. Bakom verksamheten står Svenska kyrkan i Kind, via Tranemo församling.

Inom ”second hand” tar vi tacksamt emot skänkta varor av olika slag såsom barnkläder, prydnadssaker, porslin, husgeråd, linne och textil samt mindre möbler. (Behöver du hjälp med transport, hör av dig) Behållningen från försäljningen tillfaller det diakonala arbetet inom Tranemo församling.

Vi som jobbar på Tranan är volontärer och vi vill gärna bli fler!

Kom med i vårt gäng – vi behöver hjälp i café, i kök, i second hand och allmänt ”fixande”.

Ring till Anna Bäckström, diakon, 0325-61 21 66, så får du veta mer.

Vi finns på Storgatan 16 i Tranemo.

Anna Bäckström

Svenska kyrkan i Kind

Diakon i Tranemo

Vill du veta mer eller kanske engagera dig på något sätt?
Kontakta diakon Anna Bäckström, 0325-61 21 66.

Kontakt:

Anna Bäckström