Foto: Mikael Ramström

Tranans café & second hand

...vill vara en trivsam mötesplats för alla, i form av second hand-butik och ett enkelt café. Bakom verksamheten står Svenska kyrkan i Kind, via Tranemo församling.

Folkhälsomyndigheten gick ut med skärpta allmänna råd för Västra Götaland den 29 oktober 2020.

Detta innebär att Mötesplatser och öppna verksamheter inomhus pausas/ stängs tom den 22 november i Kinds pastorat.

Inom ”second hand” tar vi tacksamt emot skänkta varor av olika slag såsom barnkläder, prydnadssaker, porslin, husgeråd, linne och textil samt mindre möbler. (Behöver du hjälp med transport, hör av dig) Behållningen från försäljningen tillfaller det diakonala arbetet inom Tranemo församling.

Vi som jobbar på Tranan är volontärer och vi vill gärna bli fler!

Kom med i vårt gäng – vi behöver hjälp i café, i kök, i second hand och allmänt ”fixande”.

Ring till Christina Sandberg på 0325-61 21 37, så får du veta mer.

Vi finns på Storgatan 16 i Tranemo.

Christina Sandberg

Svenska kyrkan i Kind

Barn- och ungdomsledare i Tranemo

Vill du veta mer eller kanske engagera dig på något sätt?
Kontakta Christina Sandberg på 0325-61 21 37.

Foto: Kinds pastorat