Mötesplatser i Mjöbäck-Holsljunga

Här hittar du verksamheter som vänder sig till barn, unga, vuxna och äldre i Mjöbäck-Holsljunga

Mest för barn:

Öppen förskola Överlida

Måndagar kl 9–11 i Överlida församlingshem. För dej som är hemma med ditt/dina barn. Start 16 januari 2023. Vi fikar och sjunger tillsammans. Ansvarig ledare: Ann-Louise Karlsson tel 0325 612052.

Multisar i Överlida

Torsdagar i Överlida församlingshem, start 26 januari 2023. Efter skolan för barn åk 3 och uppåt. Vi fikar, har andakt, sjunger och leker. Vårterminens sista träff är 6 april. Välkommen!

Barnkör i Mjöbäck-Holsljunga

Onsdagar i Östra Frölunda kyrka kl. 17:30-18:10

Mest för unga:

Kyrkans unga

För dig som är mellan 14 och 19 år. Vi tittar på film, gör små resor och annat som är skoj. Hör av dig om du vill vara med!

Mest för vuxna:

Sopplunch

Välkommen till andakt och sopplunch

Kyrkliga syföreningen Mjöbäck-Holsljunga

Vi möts för gemenskap, handarbete och fika.

Öppen förskola Överlida