Vattholma pastorat Besöksadress: PASTORSEXPEDITIONEN, Ärentunav 3, 74330 Storvreta Telefon: +46(18)366210 E-post till Vattholma pastorat

Välkommen till Vattholma pastorat

Vårt pastorat består av tre församlingar; Tensta, Lena och Ärentuna, med tätorterna Skyttorp, Vattholma och Storvreta. Vattholma pastorat är en del av Kristi världsvida kyrka som finns för alla människor. På Jesu uppdrag verkar vi i denna bygd och samlas till gemenskap och sång, gudstjänst och bön. Välkommen att dela liv och tro, sorg och glädje.

Välkommen till pastoratets kyrkor och kapell!
Här kan du se gudstjänstprogrammet och ladda hem en egen affisch.

Gudstjänster

Välkommen till pastoratets kyrkor och kapell! Här kan du se gudstjänstprogrammet och ladda hem en egen affisch.

Här firar vi gudstjänst under advents- och jultid.

Advent- och Jultid i Vattholma Pastorat 2017

Här firar vi gudstjänst under advents- och jultid.

Nu är adventstid här och med den alla vackra lucia- och  julsånger som vi har så varmt om hjärtat. I Vattholma pastorat finns många möjligheter att njuta av all musik som hör adventstiden till.

Välkommen!

Musik i advent- och jultid

Nu är adventstid här och med den alla vackra lucia- och julsånger som vi har så varmt om hjärtat. I Vattholma pastorat finns många möjligheter att njuta av all musik som hör adventstiden till. Välkommen!

Snart är hon här, ljusets drottning, Lucia.
Läs om vart hon och hennes följe står att skåda!

Luciafirande i Vattholma pastorat 2017

Snart är hon här, ljusets drottning, Lucia. Läs om vart hon och hennes följe står att skåda!

Många barn i vårt land möter julen utan klappar, gröt och tomte.
I år gör vi samma sak.

Tack för ditt engagemang och din hjälp!
/Vattholma pastorat

Julklappsinsamling 2017

Många barn i vårt land möter julen utan klappar, gröt och tomte. Förra årets samlade vi in 9 stora säckar med julklappar som skänktes till Uplands nation och delades ut under julhelgen. I år gör vi samma sak. Tack för ditt engagemang och din hjälp! /Vattholma pastorat

Läs senaste numret av Kyrkbänken. Här kan du ladda hem nr 5, 2017. (pdf).

Kyrkbänken - nytt nummer ute nu!

Läs senaste numret av Kyrkbänken. Här kan du ladda hem nr 5, 2017. (pdf).

Här kan du läsa mer om när du kan ringa eller besöka oss.

Varmt välkommen med ditt samtal eller besök!
Trevlig helg!

Expeditionens öppettider under Jul-, Nyår- och Trettonhelgen 2017/18

Under de kommande helgerna har vi annorlunda öppettider på Församlingsexpeditionen i Storvreta. Här kan du läsa mer om när du kan ringa eller besöka oss. Varmt välkommen med ditt samtal eller besök! Trevlig helg!

Välkommen till det som passar dig!

Ungdom - kom o häng med oss!

Vi har ungdomskvällar på onsdagar i Storvreta och torsdagar i Skyttorp. Här kan du bak gott fika, "gymma", spela musik och spela brädspel eller tv-spel! Välkommen till det som passar dig!

Välkommen med!

Katekumenatet - en vuxen väg till tro

Katekumenatet är ett slags konfirmation för vuxna. Det vänder sig till dig som inte konfirmerades ”när alla andra gjorde det”, eller inte är döpt men nu funderar på om det inte skulle vara intressant, eller som är både döpt och konfirmerad men skulle vilja fördjupas i din tro. Välkommen med!

Du är välkommen att kontakta mig.

Charlotta Sörensen Nilsson
/Diakon i Vattholma pastorat

Någon att tala med

Om livet känns tungt, om du har sorg, om du bara vill prata över en kopp kaffe, så finns jag här. Du är välkommen att kontakta mig. Charlotta Sörensen Nilsson /Diakon i Vattholma pastorat

Häng med på 1 år med roliga träffar fyllda med kreativt skapande,  musik, lek, värderingsövningar och mycket mer.

Konfa 2018!

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för dig. Häng med på 1 år med roliga träffar fyllda med kreativt skapande, musik, lek, värderingsövningar och mycket mer. Förutom de vanliga träffarna ingår även läger och gudstjänster oavsett vilken grupp man väljer.

Vill du vara med och göra en insats för andra?
Välkommen med!

Volontär i Svenska kyrkan

Svenska kyrkan ska vara en levande kyrka och det blir den om det finns utrymme för delaktighet och engagemang. Vill du vara med och göra en insats för andra? Välkommen med!

Aktuellt från Vattholma pastorat

Prenumerera via RSS

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.