Bön och lovsång

Vi samlas och ber och sjunger lovsång för små och stora problem i närsamhället och i världen. Välkommen med du också!

Bild: Albin Hillert /Ikon

Bön och lovsång består av 6 - 7 storvretabor som träffas tisdagar udda veckor i Storvreta församlingsgård kl 10-12.

Vi möts i Storvreta kapell för att be för små och stora problem i närsamhället och i världen, för enskilda och organisationer, särskilt för kristna församlingar och enskilda.

Vi tar emot böneämnen och övar oss i att tacka för bönhörelse. Vi låter kraft och tro stärkas genom kristen sång, psaltarläsning och meditation över bibeltexter enligt kyrkoåret. En särskild uppgift är att med namn be för årets konfirmander i pastoratet och deras ledare.

Den sista halvtimmen samtalar vi över något varmt att dricka och tar fram flera böne-och tacksägelseämnen. God andlig läsning har också plats här.

Höstens träffarna pågår fram till 4 december.
Vårens träffar börjar 15 januari och pågår fram till 7 maj.

Inger Edqvist
tillfällig samordnare

Här kan du själv önska ett eget böneämne. Du kanske vill att vi ber för dig eller någon du känner, någon som är sjuk, ensam eller behöver omtanke. Du kan även vara anonym. Ange detta nedan i formuläret.