Öppen bönegrupp

Vi samlas och ber för små och stora problem i närsamhället och i världen. Välkommen med du också!

Öppna bönegruppen består av 6 - 7 storvretabor som träffas tisdagar udda veckor i Storvreta församlingsgård

Vi möts i Storvreta kapell för att be för små och stora problem i närsamhället och i världen, för enskilda och organisationer, särskilt för kristna församlingar och enskilda.

Vi tar emot böneämnen och övar oss i att tacka för bönhörelse. Vi låter kraft och tro stärkas genom kristen sång, psaltarläsning och meditation över bibeltexter enligt kyrkoåret. En särskild uppgift är att med namn be för årets konfirmander i pastoratet och deras ledare.

Den sista halvtimmen samtalar vi över något varmt att dricka och tar fram flera böne-och tacksägelseämnen. God andlig läsning har också plats här.

Vi startar för våren 16 januari och slutar för sommaren 22 maj.

Inger Edqvist
tillfällig samordnare

Här kan du själv önska ett eget böneämne. Du kanske vill att vi ber för dig eller någon du känner, någon som är sjuk, ensam eller behöver omtanke. Du kan även vara anonym. Ange detta nedan i formuläret.