Digital kyrka under pandemin

Här kan du bland annat ta del av digitala andakter, betraktelse inför söndagen, gudstjänstordningar för hemmabruk, poddtips och församlingsblad.

Betraktelse och gudstjänst i hemmet

Kvinna har andakt hemma

Fira en enkel gudstjänst hemma

Om du inte kan eller vill fira gudstjänst i kyrkan, kan du fira en gudstjänst hemma. Det blir inte samma sak, men det blir bra.

Präst gör inspelning för digital andakt

Digitala gudstjänster och evenemang

Många församlingar och pastorat sänder live på webben från sina gudstjänster och andra evenemang. Du hittar sändningarna i vår kalender. Ha tålamod om sidan tar tid att ladda - det är mycket att gå igenom.

Två ljus framför kors

Inför helgen - betraktelse med medarbetare från Vattholma pastorat

För närvarande kommer inte några nya betraktelser publiceras på pastoratets Facebook-sidor och YouTube-kanal.  Men du kan alltid titta på de som redan finns uppladdade på Vattholma pastorats YouTube-kanal.

Läs och lyssna

Kyrkbänken - pastoratets församlingstidning. Läs senaste numret nu!

Församlingstidningen Kyrkbänken utkommer fyra gånger per år. Tidningen är alltid laddad med reportage, information, reflektioner, gudstjänstschema och mycket mer. Här kan du läsa och ladda ner senaste numret. Trevlig läsning!

Omslagsbild för kaffe med hopp och prata till punkt

Podcasts inom Svenska kyrkan

Inom Svenska kyrkan finns det flera podcasts med olika ämnen och teman som diskuteras. Här finns några av dem som du enkelt kan ta del av.

Stödjande samtal

kors på rep

Någon att tala med - stödjande samtal i Vattholma pastorat

Du är alltid välkommen att kontakta diakon eller präst för personliga samtal. Det ingår i våra uppgifter att ta emot för samtal under tystnadsplikt och det kostar ingenting. Det kan röra sig om enstaka samtal eller flera i följd. Välkommen att boka ditt samtal!

En manlig präst pratar i mobiltelefon.

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Digitala/sociala kanaler

Vattholma pastorat på YouTube

Nu finns på vi YouTube. Här har du tillgång till pastoratets alla inspelade andakter och böner. Besök gärna vår kanal!

Vattholma pastorat på facebook

Du följer väl oss på facebook? Om inte, välkommen att besöka våra fyra sidor, tre församlingssidor och en pastoratssida!

Vattholma pastorat på Instagram

Använder du Instagram? Vattholma pastorat finns också där. Följ gärna oss!

Appen Kyrkguiden

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till våra kyrkor. I kalendern finns aktuella gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.