Bibelstudium/Samtalsgrupper

Har du en andlig längtan? Är du nyfiken och vill lära dig mer? Då är du välkommen till pastoratets träffar!

Bibelsamtal i Storvreta församlingsgård - startar 27/9

Under sex tisdagskvällar i höst finns möjlighet att utforska Bibeln tillsammans med andra. Temat för hösten är "Vad betyder det att tro på Jesus Kristus?". Ta chansen att lära dig mera! Tid och plats är tisdagar kl. 19 i Storvreta församlingsgård. Välkommen till berikande möten!

Samtal runt ett bord, med ljus och ett par glasögon

Gudstjänstprat i Storvreta församlingsgård

Första tisdagen i månaden vid fyra tillfällen under våren erbjuds möjlighet att samlas för att prata gudstjänstliv kl. 19-20. Nästa tillfälle är 3/5. Varmt välkommen!

Alphakurs i Vattholma

Har du funderingar om livet? Vad kan kristen tro tillföra nutidsmänniskan? Då finns möjlighet för dig att delta i Alpha-kurs i pastoratet. Kursen kommer att hållas torsdagar kl. 18.30-20.30 på Trekanten i Vattholma med start 6 oktober. Har du några frågar kan du höra av dig till präst Björn Nilsson för mer information!