Människor i samtal, blommor på bord
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Vuxen

Vår vuxenverksamhet rymmer många olika aktiviteter. Här kan du se vad som händer i våra församlingar nära dig.

Kyrkträffen - startar tisdag 7 februari 2023

Tisdagar jämna veckor kl. 11-13 ses Kyrkträffen på Storvreta församlingsgård. Då umgås vi och tar del av trevliga aktiviteter såsom föreläsningar, musik och god mat. Anmäl dig senast fredag veckan innan om du tänker äta lunch. Varmt välkommen!

Träffpunkt dagtid -  Äldreombudsmannen 15 februari

Träffpunkten är en möjlighet till gemenskap med gamla och nya vänner. Träffpunkten träffas onsdagar udda veckor kl. 11-13 och tar del av ett timslångt program och delar därefter en lättare måltid. Anmäl dig till expeditionen senast måndag om du ska äta mat! Varmt välkommen!

Baravara-dag i Storvreta

Lördag 11 mars är du välkommen på "baravara-dag" i Storvreta församlingsgård. Dagen inleds med frukost kl. 09.00 och fortsätter i tystnad. Du kan bl.a. skapa, läsa, få massage eller meditera. Dagen avslutas med en samling kl. 16.30. Anmäl dig senast 8 mars. Varmt välkommen till en dag bara för dig!

Meditation - i Storvreta församlingsgård

Vi träffas i kapellet alla söndagar utom den sista i månaden. Kl. 19 inleder vi med avspänning och kl. 19.30 börjar meditationen. Här finns gott om plats och utrymme för att kunna meditera bekvämt. Varmt välkomna!

Stenar på strand

Paus inför helgen i Tensta - nästa tillfälle 17/2

Under våren finns det möjlighet att få en rejäl paus inför helgen. Under en hel eftermiddag bjuds du in till tystnad i gemenskap. Det blir meditation, avslappning, kreativt skapande, promenad och möjlighet att bara vara. Eftermiddagarna är kostnadsfria. Medtag egen mat, eget liggunderlag, kudde och filt. Varmt välkommen!

Skapande och handarbete

I alla tre församlingar har du möjlighet att hantverka tillsammans med andra. Men man är såklart också välkommen att umgås och att bara vara. Kika in och läs mer här vart flitens lampa lyser i pastoratet :-) Vi ses i vår!

Dukning med glas bestick och tallrikar

Damernas - gemenskap i Storvreta församlingsgård

Välkommen Du kvinna till Damernas! Vi träffas på församlingsgården i Storvreta kl. 11-13 udda veckor. Här kan du äta en bit god mat och umgås med andra damer. En trevlig stund i gemenskap! Anmäl dig till expeditionen, 018-36 62 10, fredag veckan innan.

Gubbarna i Storvreta - en mötesplats för dig man som är ensam

Gentlemen, single, 65+ möts under terminerna torsdagar varannan vecka kl. 13-15 i Församlingsgården i Storvreta. Välkommen!

Tallrik med soppa

Onsdagslunch på Trekanten - första tillfället för vårterminen 18/1

Du som är dagledig är varmt välkommen att delta i trevlig gemenskap. Vi äter god mat och delar det goda samtalet! Välkommen i vår!

Katekumenatet - en vuxen väg till tro

Katekumenatet är ett slags konfirmation för vuxna. Kanske blev du aldrig döpt eller konfirmerad? Kanske funderar du på att bli det som vuxen i stället? Eller vill du helt enkelt veta mer om vad kristen tro är? Välkommen med frågor och intresseanmälan till Kristina Lockner. Välkommen med!

Tillsammans i tro - samtal och samvaro i Vattholma pastorat

Har du en andlig längtan? Är du nyfiken och vill lära dig mer? Då är du välkommen till pastoratets olika samtalsgrupper! Läs mer här om vad du kan delta i.

kors på rep

Någon att tala med - stödjande samtal i Vattholma pastorat

Du är alltid välkommen att kontakta diakon eller präst för personliga samtal. Det ingår i våra uppgifter att ta emot för samtal under tystnadsplikt och det kostar ingenting. Det kan röra sig om enstaka samtal eller flera i följd. Välkommen att boka ditt samtal!

Kaffe med kakor

Fika i foajén med diakonen

Har du en liten stund över eller bara vägarna förbi församlingsgården i Storvreta, kom in och drick en kopp kaffe/te med fikabröd med diakonen! Diakonen finns på plats onsdagsförmiddagar udda veckor kl. 9.30-11. Nästa fika är 1/2. Välkommen in!

Kontakt vuxenverksamhet

Eva Åsjö, kyrkoherde
Telefon: 070-299 52 80
E-post: Eva Åsjö

Kristina Lockner, präst
Telefon: 070-314 50 44
E-post: Kristina Lockner

Charlotta Sörensen Nilsson, diakon
Telefon: 070-585 13 58
E-post: Charlotta Sörensen Nilsson

Ingrid Ivarsson, församlingspedagog
Telefon: 070-362 68 80
E-post: Ingrid Ivarsson

Therése Lagerquist
Telefon: 070-527 72 07
E-post: Therése Lagerquist

Alf G. Lindström
Telefon: 018-36 62 53

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss eller att göra ett besök på församlingssexpeditionen i Storvreta, församlingshemmet Trekanten i Vattholma eller Kyrkans hus i Skyttorp.