"Gubbarna" i Storvreta

Gentlemen, single, 65+ möts under terminerna torsdagar jämna veckor kl 13-15 i Församlingsgården i Storvreta.

Alex & Martin /Ikon

Nu tar "gubbarna" sommarledigt och startar upp igen till hösten 6 september.
Trevlig sommar!

Det förväntas en viss uthållighet i denna grupp att äta oförändrad lunch: ärtsoppa, ugnspannkaka, kaffe - och man deltar allt efter lust och vilja, i samtal och tankeutbyte, kommenterar dagshändelserna i allmänhet, sporten i synnerhet och favoritlagen med envishet.
Denna skara tillämpar frånvaroanmälan d.v.s. kan man inte komma meddelar man sig.
Nyanmälningar som läggs till adresslistan tas emot av
Alf G. Lindström tel. 36 62 53 och av expeditionen tel. 36 62 10.