Skapande och handarbete

I alla våra församlingar har du möjlighet att hantverka tillsammans med andra. Men man är såklart också välkommen att umgås och att bara vara utan krav.

broderi

Tensta kyrkliga syförening träffas torsdagar jämna veckor

Tensta kyrkliga syförening bjuder in alla, unga som gamla, att få vara med i ett härligt gäng som gör ett viktigt arbete, och samtidigt ha trevliga samtal och fika något gott. Ta med ditt eget fikabröd. Kaffe och te finns på plats. Syföreningen träffas torsdagar jämna veckor kl. 11 i Tensta sockenstuga. Välkommen med du också!

Stickcafé i Tensta

Välkommen till sockenstugan tisdagar jämna veckor kl. 18-21 för trevlig samvaro i flitens tecken. Stickcaféet har tagit sommarlov och återkommer till hösten igen!

Hantverkscaféet i Vattholma

Hantverkscaféet har tagit sommarlov och vi ses igen till hösten! Tisdagskvällar jämna veckor kl 18-20 är du välkommen att hantverka tillsammans i trevlig sällskap med andra på Trekanten i Vattholma. Gofika serveras under kvällen. Välkommen hit du också!

Sy- och stickjunta i Storvreta församlingsgård

Onsdagar jämna veckor kl 18 kan du och ditt handarbete komma till församlingsgården för trevlig samvaro! Vi hantverkar till kl 20.30 och fika till självkostnadspris finns att köpa. Det går också bra att bara komma och umgås. :-) Syjuntan har tagit sommarlov och startar för hösten igen 14/9. Trevlig sommar!