Barn 0-5 år

Öppet hus är småbarnsverksamheter som finns i pastoratets tre församlingar. Här kan de yngsta barnen i lugna och trygga miljöer utforska sin omgivning och alla människor i den.

Öppet hus i Skyttorp- öppet för alla!

Tisdagar och fredagar kl 9-12 är du som är dagledig välkommen Kyrkans hus i Skyttorp för trevlig gemenskap och samvaro. Vi erbjuder lek, pyssel, sångsamling, gemenskap, samtal och fika till självkostnadspris. Torsdagar jämna veckor är det öppet hus med middag från kl. 16-19. Då firas även efter-maten-gudstjänst kl. 18.

Kyrkans barntimmar i Skyttorp

Välkommen du som är 4-5 år på kyrkans barntimmar i Kyrkans hus onsdagar kl 15.30-17. På barntimmarna gör vi olika saker, bl.a. leker, pysslar, sjunger och spelar spel . Vi ses!

Öppet hus på Trekanten har sommaröppet v.26, 28, 30 tis-tors kl. 10-14

Öppet hus har öppet måndagar och torsdagar kl 9-12 på Trekanten, Vattholma. Här finns möjlighet till lek, gemenskap, fika och samtal. Välkommen!

Öppet hus i församlingsgården

För dig som är hemma med barn är det öppet hus på Storvreta församlingsgård mån-, tors- och fredagar. Här finns möjlighet att leka, pyssla, sjunga och umgås tillsammans med andra småbarnsföräldrar! Välkommen in!

Musiklek 1-3 år i Storvreta

Välkommen att vara med på musiklek med ditt barn. Musiken och samspelet mellan dig och ditt barn står i centrum. Vi träffas tisdagar kl 9.30 i Församlingsgården i Storvreta. Varmt välkommen med!

SöndagsKUL i Ärentuna församling våren 2022

Vid flera tillfällen under våren finns möjlighet för de små att få en egen stund under gudstjänsten. SöndagsKUL pågår vid sidan av gudstjänsten, med start och avslutning tillsammans med de andra gudstjänstdeltagarna.