Barn 6-13 år

Sol med regnbåge

Daglägret "Sommarkul" i Storvreta

Under perioden 13-23 juni är det dagläger för dig i fsk till åk 3 vid Storvreta församlingsgård (inte under helgen). Vi kommer bl. a. leka, pyssla och förhoppningsvis bada! Sista anmälningsdag är 3 juni. Hoppas vi ses!

barn med ballonger

"Supersommar" - dagläger i Skyttorp

"Supersommar" är ett dagläger i Skyttorp för barn som går i/gått ut årskurs 4-6. Datumen som lägret pågår är 13–17 och 20–23 juni. Vi kommer att ha program varje dag kl. 9-15.  Det blir varierande program med mycket utelek, bad, grillning och en massa annat skoj. Häng med!

Miniminiorer - fsk-åk 2 i Skyttorp

Miniminiorerna träffas torsdagar kl. 14-16 i Kyrkans hus. Vi leker, pysslar och spelar spel. Häng med! Vi ses!

Miniorer - åk 2-3 i Skyttorp

Miniorerna träffas tisdagar 15-16.30 i Kyrkans hus. Vi leker, pysslar och spelar spel tillsammans. Vi ses!

Superjuniorerna - åk 4-6 i Skyttorp

Gruppen träffas måndagar 14-16 i Kyrkans hus, Skyttorp. Vi gör allt från skattjakt till bakning. Häng med!

Barnkören i Skyttorp

Välkommen att sjunga i kör i Skyttorp. Kom och prova på för att se om det är något för dig. Vi sjunger tillsammans på tisdagar i Kyrkans hus 14.00-15.00. Det är kul att sjunga! Välkommen med du också!

Miniminiorer - fsk-åk 2 i Vattholma

Miniminiorerna träffas måndagar 13.30-15.30 på Trekanten. Vi leker, pysslar och spelar spel. Vi ses!

Barn som ritar

Miniorer - åk 3-4 i Vattholma

Miniorerna träffas torsdagar 15.00-16.30 och leker, pysslar, pratar och sjunger. Vi gör en hel del annat också. Är du nyfiken? Kom till Trekanten och var med!

Juniorer - åk 5-6 i Vattholma

Juniorerna träffas tillsammans onsdagar 15.20-16.30. Bland mycket annat så pysslar, leker, sjunger och pratar vi. Vill du vara med? Anmäl dig redan idag! Vi ses!

Barnkören i Vattholma

Vi träffas och sjunger på onsdagar 14.00-15.30 i Trekantens lokaler. Det är kul att sjunga! Välkommen med!

Pärlplatta med motiv av Pikachu

Tisdagskul på Storvreta församlingsgård

På tisdagar är det aktivitet på församlingsgården för dig som går i fsk och upp till åk 3. Vi pysslar, leker, sjunger, spelar teater, spelar spel m.m. OBS! Tisdagskul är fullt, men du kan ställa dig på väntelista. Vi ses!

Sångsvamparna - barnkören i Storvreta

Barnkören Sångsvamparna i Ärentuna församling övar torsdagar i Storvreta församlingsgård. Det är kul att sjunga! Välkommen med du också!

SöndagsKUL i Ärentuna församling våren 2022

Vid flera tillfällen under våren finns möjlighet för de små att få en egen stund under gudstjänsten. SöndagsKUL pågår vid sidan av gudstjänsten, med start och avslutning tillsammans med de andra gudstjänstdeltagarna.

Rollspel - torsdagar 17.00-21.00 i Storvreta församlingsgård

För dig som går i 6-9:an. Vi har superkul. Du hänger väl med?!