Person som fotograferar
Foto: Shutterbug /Pixabay

Fototävling

för pastoratets egna fotokalender till förmån för Act Svenska kyrkans julinsamling 2023

Varje månad har du möjlighet att delta i vår fototävling med en egentagen bild från vår bygd!

Vårt redaktionsråd utser den vinnande bilden som sedan publiceras i en fotokalender som pastoratet kommer att sälja till förmån för Act Svenska kyrkans julinsamling 2023.

Tävlingsregler:

• Ditt fotografi ska vara tagen under aktuell månad
  • Fotografiet får inte visa personer som går att identifiera
  • Motivet ska beskrivas med några få ord
  • Fotografiet vara liggande och 1-10 MB stort
  • Alla eventuella intäkter från kalenderförsäljningen tillfaller Act Svenska kyrkans julinsamling och därmed utgår ingen ekonomisk ersättning till dig som fotograf
  • Skicka in ditt bidrag med e-post till jenny.storm@svenskakyrkan.se senast den sista i varje månad

Personuppgiftsbehandling enligt GDPR:

Vattholma pastorat behandlar namn och e-postadresser till tävlande fotografer under den aktuella tävlingsperioden. När tävlingen är avslutad gallras uppgifterna.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i samband med fototävlingen.