Foto: Magnus Aronsson/Ikon

Karlstads stift

Här hittar du till domkyrkans digitala gudstjänster, många av biskop Sörens texter, tal och filmer. Just nu finns mycket material om Barnens bästa bibel, biskop Sörens herdabrev.

Bild: Maria-Karlberg-Back Foto: Collage: Maria-Karlberg-Back

Nytt nummer av Kyrknytt i brevlådan 7 juni!

I nya numret som har temat Förundran kan ni läsa om musikens makt, om en 170 mil lång pilgrimsvandring och om dopet där kyrkan byttes mot vardagsrummet. Det och mycket mer finns att läsa även här på webben!

Vi önskar alla barn och unga ett fin sommar med  Den blomstertid nu kommer med hjälp av kören Krokajo från Barnens katedral i Karlstad och Klusterverket.

Kontakta jourhavande präst

Är du ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam?
RING Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 17-06. Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.
SKRIV DIGITALT BREV Du kan skicka ett digitalt brev till Jourhavande präst när du vill. Brevlådan är alltid öppen.
CHATTA Genom vår chatt når du Jourhavande präst alla dagar 20-24.