Foto: Magnus Aronsson/Ikon

Karlstads stift

Här hittar du till domkyrkans digitala gudstjänster, många av biskop Sörens texter, tal och filmer. Just nu finns mycket material om nyutkomna Barnens bästa bibel, biskop Sörens herdabrev.

Bön inför det nya året

Gud
Du som är seendets Gud
och som omsluter oss på alla sidor
I denna orons tid ber vi:
Kom till oss
Var oss nära
Välsigna oss
Välsigna det nya året

I Jesu namn

Samtal om Barnens Bästa Bibel

Här kan du se ett samtal där Sören Dalevi och Marcus-Gunnar Pettersson berättar mer om Barnens Bästa Bibel och tankarna bakom den. Samtalet spelades in i Marcus-Gunnars ateljé i Arvika.

Nu finns årets fjärde och sista nummer av Kyrknytt ute. I det här numret är temat Kärlek & Glädje. Du kan läsa artiklarna här eller ladda ner tidningen i pdf-format här.

Kontakta jourhavande präst

Är du ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam?
RING Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 17-06. Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.
SKRIV DIGITALT BREV Du kan skicka ett digitalt brev till Jourhavande präst när du vill. Brevlådan är alltid öppen.
CHATTA Genom vår chatt når du Jourhavande präst alla dagar 20-24.