Karlstads stift

Just nu kan du se söndagsgudstjänsterna från Domkyrkan direkt på webben och i efterhand via kabelnätet på Glimt-TV .

På pingstdagen skulle nya kyrkohandboken, som översatts till finska, tagits i bruk vid en stor festgudstjänst i domkyrkan. I coronatider kommer här istället en hälsning från biskop Sören, delvis på finska. Vi ställer inte in. Vi ställer om.

Biskop Sörens vårtal

Vi ställer inte in. Vi ställer om. Valborgsfirandet i Mariebergsskogen där biskop Sören skulle hålla talet till våren kan du se och lyssna på här istället. Med önskan om en fin Valborgshelg.

"Hopp är nånting vi kan lära oss."

Se biskop Sörens betraktelse om hopp, och om att odla tacksamhet, utifrån en intervju med Sanna Kallur och forskning i psykologi.

Kontakta jourhavande präst

Är du ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam?
RING Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 17-08. Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.
SKRIV DIGITALT BREV Du kan skicka ett digitalt brev till Jourhavande präst när du vill. Brevlådan är alltid öppen.
CHATTA Genom vår chatt når du Jourhavande präst måndag till torsdag 20-24.