Foto: Magnus Aronsson/Ikon

Karlstads stift

Här hittar du till domkyrkans digitala gudstjänster, många av biskop Sörens texter, tal och filmer. Just nu finns mycket material om nyutkomna Barnens bästa bibel, biskop Sörens herdabrev.

Gud - Tack för att du kom som en människa bland människor. Tack för att du dog och uppstod för oss. Du ser de utmaningar vårt land står inför. Ge oss kraft, ge oss av din heliga Ande. Du som är den uppståndne Guden. Amen

Biskop Sören

Senaste numret av Kyrknytt har temat sårbarhet. Artiklarna Mod att var sårbar och Prata som en giraff så slipper du bråka kommer båda från det numret.

Samtal om Barnens Bästa Bibel

Här kan du se ett samtal där Sören Dalevi och Marcus-Gunnar Pettersson berättar mer om Barnens Bästa Bibel och tankarna bakom den. Samtalet spelades in i Marcus-Gunnars ateljé i Arvika.

Kontakta jourhavande präst

Är du ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam?
RING Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 17-06. Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.
SKRIV DIGITALT BREV Du kan skicka ett digitalt brev till Jourhavande präst när du vill. Brevlådan är alltid öppen.
CHATTA Genom vår chatt når du Jourhavande präst alla dagar 20-24.