Other languages with Google Translate

Kontakt

Karlstads stift Besöksadress: Västra Torggatan 15, 65224 Karlstad Postadress: Box 186, 65105 Karlstad Telefon: +46(54)172400 E-post till Karlstads stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Karlstads stift

Trevlig sommar!

Under semestertider har Karlstads stift begränsade öppettider. Veckorna 28-31 är receptionen stängd, och växeln har då öppet klockan klockan 9-12. Vi kommer också ha begränsade möjligheter att svara i sociala medier.

Nationellt pilgrimsmöte

Den 19-21 oktober 2018 inbjuds du till ett nationellt pilgrimsmöte i Göteborg kring frågan: Vart är vi på väg? Vi tänker tillsammans på vilka vägar vi behöver vandra för att möta längtan hos morgondagens pilgrimer. En mötesplats med verktyg och färdkost för ditt fortsatta pilgrimskap och en chans att dela erfarenheter!

Bl a medverkar Hans-Erik Lindström, Mattias Lönnebo, Lena Sollerman och Magnus Malmgren.

Läs mer på https://internwww.svenskakyrkan.se/goteborgsstift/nationellt-pilgrimsmote-2018-19-21-oktober-i-goteborg

Begränsat antal platser.

Kyrkguiden leder dig rätt

Hand håller i mobiltelefon med appen på skärmen, framför Uppsala domkyrka.
Bild: Per Hård af Segerstad

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis. Sök på "Svenska kyrkan" i Google Play och App Store så hittar du den.