Lediga jobb

Letar du nytt jobb? Här hittar du lediga tjänster i Karlstads stift. Hoppas vi ses!

Foto: Peter Pasalic Östborg

Människa bland människor

Vill du bli en del av ett sammanhang där teamarbete är en självklarhet och där individuell spetskompetens uppskattas?

I Karlstads stift är biskop Sören Dalevis valspråk ”människa bland människor” av stor betydelse. Vi har högt i tak och låga trösklar för både nya vindar och betydelsefulla traditioner. Vårt medarbetarskapskap ska präglas av omtanke, tillit, mod, ansvar och kommunikation.

Tjänster hos pastorat och församlingar i stiftet

Kyrkoherde 100 %

Vi söker en entusiasmerande kyrkoherde som också är en god ledare och tydlig chef med god administrativ och kommunikativ förmåga. Klicka här för att läsa mer och se vår film om Åmål. Välkommen med din ansökan.

Komminister till Väse-Fågelviks församling

Arbeta i en levande landsbygd nära staden där församlingsbor brinner för sin kyrka.

Väse kyrka strax öster om Karlstad.

Församlingsherde för Alster-Nyedsbygdens och Väse-Fågelviks församlingar

Vill du vara med och utveckla Svenska kyrkan på landsbygden? Nu har du chansen att arbeta med erfarna och engagerade medarbetare, förtroendevalda och ideella i levande samhällen runt Karlstad.