Kyrknytt

Kyrknytt är en tidning om livsfrågor och kristen tro från Svenska kyrkan i Karlstads stift och går ut alla hushåll i stiftet. Här kan du läsa artiklar från Kyrknytt digitalt.

Det senaste numret kom i juni 2022

De kom för kärlekens skull

Det hela är enkelt, spontant och gärna lite hemligt. En del kommer tillsammans med vänner och familj, andra alldeles själva. I jeans och vinterskor, med spets och diamanter. Det är drop-in-vigsel i Karlstads domkyrka.

Planera så att du kan längta

Hockeylegendaren Håkan Loobs telefon ringer inte så ofta numera. Han gick i pension för knappt ett år sedan efter att ha trappat ned under några år. Snart är han 62 och jobbar bara varannan torsdag som TV-expert – och bara under säsongen. Helt enligt plan.

Några barn springer och leker utomhus.

Sommaraktiviteter i stiftet

Du hittar allt från tornuppstigningar till sommarcaféer och mycket annat i Svenska kyrkans gemensamma kalender. De finns även i appen Kyrkguiden.

Senast utgivna Kyrknytt

Artiklar publicerade i tidigare nummer av Kyrknytt

Filtrera

Kontakt

Du är alltid välkommen att kommentera, debattera, ställa frågor eller berätta vad du vill läsa om i Kyrknytt.

Kontakta då ansvarig utgivare och redaktör Cecilia Hardestam.

Telefon: 054 -14 15 32
E-post: cecilia.hardestam@svenskakyrkan.se

Vill du läsa tidningen som PDF?

Alla nummer av Kyrknytt som pdf

Du hittar alla nummer av Kyrknytt som pdf på Karlstads pastorats webbplats.