Karlstads pastorat

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

HEMLIGHETER - Nr 4 av Kyrknytt - med julsidor

Om våld, otrohet och försoning.

Du hittar även material från Kyrknytt på Karlstads stifts hemsida där det ibland finns extramaterial - bilder och texter som inte ryms i själva tidningen. Kyrknytt delas numera ut till alla hushåll i Karlstads stift.

Karlstads stifts facebooksida kan du få nyheter och tips som har med Kyrknytt att göra. Gilla sidan så får du alla uppdateringar.

Kyrknytt - om tidlösa livsfrågor

I församlingstidningen Kyrknytt kan du läsa om kärlek och hat, liv och död, tro och tvivel, drömmar och besvikelser.
Tidningen kommer ut fyra gånger per år och delas ut till samtliga hushåll inom Hammarö och Karlstads kommun.

Hör av dig till Cecilia Hardestam, ansvarig utgivare och redaktör, om du har idéer på vad du skulle vilja läsa, om tidningen uteblir eller om du vill få tidningen hemskickad:
cecilia.hardestam@svenskakyrkan.seeller 054-14 15 32.