Meny

Lediga jaktarrenden

Våra jaktmarker finns inom hela stiftet och de utnyttjas av privatpersoner, jaktlag och viltvårdsområden. Markerna finns över hela stiftet och ger möjlighet till variationsrik jakt.

Årets lediga jaktarrenden publiceras på denna webbsida den 15 januari klockan 9.00.

Som huvudprincip gäller att först till kvarn får kontraktet, under förutsättning att vi bedömer att intressenten är lämplig och genomgår godkänd kreditprövning. Vill du ha något av de arrenden som erbjuds så skicka en intresseanmälan till oss. Intresseanmälan kan bara göras via e-post till stiftets jakthandläggare, se kontaktuppgift här på sidan. Vi behandlar alla ärenden i den ordning de kommer in. Vi ser helst att samma köpare arrenderar all jakt (både småvilt och älg). Är du enbart intresserad av en viss jaktform, ange det i intresseanmälan.

Ange följande i din intresseanmälan:

  • Namn och e-postadress
  • Vilken eller vilka av de lediga jakträtterna som du är intresserad av

Svar på intresseanmälan skickas till angiven e-postadress. Har du blivit erbjuden jakt så måste du svara inom angiven svarstid, annars går erbjudandet vidare till nästa intressent.

De jakträtter som eventuellt inte blir utarrenderade kommer att ligga kvar och visas som lediga här på hemsidan. Nytillkommande lediga arrenden släpps vid ett bestämt tillfälle i mitten av januari varje år. Vi tillämpar inget kösystem för intresserade nyttjanderättshavare. Håll koll på hemsidan för mer information.  

Kristina Alvskog

Karlstads stift

Planerare

Mer om Kristina Alvskog

Östra distriktet