Karlstads stift

Kontakt

Karlstads stift Besöksadress: Västra Torggatan 15, 65224 Karlstad Postadress: Box 186, 65105 Karlstad Telefon: +46(54)172400 E-post till Karlstads stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Jobba här

Karlstads stift är ett av Svenska kyrkans 13 stift och består av 85 församlingar i Dalsland och Värmland. Stiftets grundläggande uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet samt att förvalta den kyrkligt ägda skogen.

På stiftskansliet beläget mitt i Karlstad arbetar ca 40 personer och i stiftets skogsdistrikt arbetar 7 personer.

Besök sidan lediga jobb för att se vilka lediga tjänster som finns i Karlstads stift.

Är du intresserad av att utbild dig till präst, diakon, kyrkomusiker eller församlingspedagog, hittar du mer information under sidan utbildning.